Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFI KALYONCU’NUN PROJELERİNE ‘EVET’ DİYOR..

25 Mart Pazar günü

25 Mart Pazar günü Haldun Alagaş Spor Salonu’nda yapılacak olan Ümraniye Esnaf Odası’nın genel kurulu öncesinde saha çalışmalarını en üst düzeye çıkaran Başkan Adayı
Mustafa Birol Kalyoncu, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleriyle esnaftan ilgi ve destek görmeye devam ediyor. Yoğun katılımlı toplantılar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek projelerini anlatan Kalyoncu’ya bölgedeki diğer tüm esnaf örgütü temsilcileri de açık destek veriyor. 

Yeni dönemde kavgaların biteceğini, Ümraniye Esnaf Odası’nın kendi öz yerinde asli görevine dönüş yaparak üyelerine laf değil hizmet üreteceğini ve Esnaf Vakfı ile Oda’nın birleşeceğini her ortamda vurgulayan Kalyoncu; 25 trilyonluk mülklerin de esnafın emrine amade olacağını tekrar tekrar anlatıyor. Esnaf çocuklarına kırtasiye ve burs yardımları, kreş ve anaokulu, Esnaf Lokali, Sapanca’da Oda’ya ait 10 dönümlük arsaya sosyal tesis, kan veri bantı ve hukuki destek amacıyla avukatlık hizmeti gibi pek çok projesini tek tek sıralayan Kalyoncu, “Mustafa Birol Kalyoncu, hiç kimsenin değil yalnızca esnafın adamıdır. 26 Mart’tan itibaren laflar bitecek, hizmetler konuşacak” diyor.

Ümraniye Esnaf Odası’nın 26 Mart sabahı itibarı ile kendi öz yerinde hizmetlerine devam edeceğini ifade eden Başkan Adayı Mustafa Birol Kalyoncu’ya destek çığı gibi büyüyor. Kendisinin esnaf olması ve esnaf bir aileden gelmesi sebebiyle esnafın halinden anlayacağını, talep ve beklentilerini iyi bileceğini dile getiren bölge esnafı, Kalyoncu ve ekibine güvenebileceğini ifade ederek destek sözü veriyor.

Mustafa Birol Kalyoncu, Ümraniye başta olmak üzere tüm bölge esnafını gezip yeni döneme ilişkin projelerini anlatırken, Ümraniye Belediye Başkan Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, ana muhalefet partisi CHP İlçe Başkanı Cafer Aktürk ve kamuoyunun öne çıkan isimleri ile STK temsilcilerine de ziyaretler gerçekleştirerek düşüncelerini paylaşıp istişarelerde bulunuyor.

Başta kredi ve kefalet kooperatifleri ile olan kavga ve çekişmeler olmak üzere; yerel idareciler ve kendi üyeleri ile tam barışı sağlayacağını kaydeden Kalyoncu; “Hiçbir kurum ve kuruluşla kavga, rekabet ve çekişme halinde olmayacağız. Esnafımızın yararına olacak her türlü diyalog, işbirliği ve dostane ilişkiler dönemini başlatacağız. Türkiye’nin en büyük esnaf örgütü Ümraniye Esnaf Odası, artık asli görevine dönecek ve başında esnaftan oluşan bir ekiple geleceğe güvenle yürüyecek” diyor.

Göreve gelmeleri halinde ‘Akil Adamlar’ heyetini derhal oluşturacaklarını anlatan Kalyoncu; “Şeffaf bir yönetim şekli olmazsa olmazımızdır. Yönetim kurulumuzda bugüne kadar hiçbir Oda’nın yapamadığı bir de ‘Akil Adamlar’ heyetimiz olacak. Akil insanlar heyetinden gelecek tüm tavsiye ve kararlar işleyişte önemli rol oynayacak. Yönetim kurulunda alınan her karar şeffaf bir şekilde kurumun internet sitesi üzerinden tüm üyelerimizin görebileceği bir şekilde yayınlanacak. Atmış olduğumuz her imzanın tamamını üyelerimiz görebilecek. Gizli saklı hiçbir kararımız olmayacak. Biz esnafız, esnaf çocuğuyuz. Attığımız her imza kalıcıdır ve her imzamızın arkasındayız” dedi.

25 Mart’ta Haldun Alagaş Spor Salonunda Buluşalım. Esnaf için elele hep beraber. Esnafın halinden esnaf anlar. Soru cevap: 1

Δημοσιεύτηκε από Mustafa Birol Kalyoncu στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Reklamı Geç