Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFINA BERAT TAKDİMLERİ DEVAM EDİYOR..

Ümraniye Belediyesi, bu kez
Ümraniye Belediyesi, bu kez de çeyrek asırdır ekmek teknelerinde alın teri dökerek mesleklerini ifa eden İMES Sanayi Sitesi esnafına “Hizmet Beratı” verdi.

Esnafla sık sık bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, hizmette 25 yılını tamamlamış olanlara hizmet beratı vermeye devam ediyor. Daha önce Modoko, Kadosan, DES, Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi ve Çakmak Sanayi Sitesi esnafına verilen beratlar, bu kez de İMES Sanayi Sitesi’nin emektar esnafına verildi.

Başkan Yıldırım: “25 yılının dolduran tüm esnaf kardeşlerimizi kutluyorum”

Hizmet Beratı programında kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  “Sizin alın teriniz ile şehrimize nakşettiğiniz emeğin karşısında bize düşen vazife marifetinizi iltifat ile taçlandırmaktır. Bu vesileyle düzenlediğimiz Hizmet Beratı programı vesilesiyle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Çünkü bizler de bu zorlu pandemi sürecinde birlik ve beraberliğin verdiği güç ile zorluk yaşanabilecek her konuda esnaflarımıza ve komşularımıza destek olmaya azmettik. Şunu asla unutmayalım ki, pandemi ve geçici ekonomik sıkıntılar elbet biter. Geriye en zorlu günlerde gösterdiğimiz birlik ve dayanışma kalır. Asıl önemli olan da budur zaten. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı daim eylesin. Bu vesileyle meslekte 25 yılını dolduran esnaf kardeşlerimizi tekrardan kutluyorum. Rabbim, kazancınıza helalinden bolluk ve bereket versin. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç