Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFINI ‘BAKKALLAR ODASI’ BİLGİLENDİRİP, BİLİNÇLENDİRİYOR…

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan ekonomik krize karşı gerek yerli mallarının yaygınlaşması gerekse ticari hayatın canlanması için indirim gibi kampanyalara önem verilmesi noktasında Ümraniye esnafını bilgilendiren ve de bilinçlendiren Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, ‘Yerli Üretim’ logosunun yer aldığı etiket ve indirim çıkartmalarını Alemdağ Caddesi esnafına bizzat kendisi taktı. Vatandaşların ve basının yoğun ilgi gösterdiği Ümraniye Alemdağ Caddesi’ndeki esnaf bilinçlendirme çalışmasında röportaj veren Resul Taşcı, “Yerle malı kullanacağız, küçük esnafımıza sahip çıkacağız ve hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

Ulusal kanalların yakından takip ederek ana haber bültenlerine taşıdığı Ümraniye’deki esnaf bilgilendirme çalışması kamuoyunun ilgisini topladı. Ümraniye esnafını ekonomik krizle mücadele konusunda bilgilendirip bilinçlendiren Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, beraberinde bazı oda yöneticileri ile birlikte trafiğe kapalı Alemdağ Caddesi üzerindeki dükkanları tek tek ziyaret ederek üzerinde ‘Yerli Üretim’ logolarının bulunduğu etiket ve % 10 indirim çıkartmalarını dağıttı.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Resul Taşcı, “Bu ekonomik krizle hep birlikte elele mücadele vererek baş edeceğiz. Yerli üretim mallarını tercih edeceğiz. Bakkal esnafı başta olmak üzere küçük esnafımıza sahip çıkacağız. Milli ve yerli ekonomimizin can damarı esnaf, bulunduğu mahallesinin ve bölgesinin bekçisi, güvenli adresidir. Bu zor günleri atlatmak için hem esnafımız elini taşın altına koyacak, hem de vatandaş olarak hepimiz yerli mallarını tercih ederek mücadele vereceğiz” dedi.

Reklamı Geç