Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFININ DURUMUNU VE KREDİLERİ KONUŞTULAR..

AK Parti Ümraniye İlçe

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, yönetim kurulu ile birlikte Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ı makamında ziyaret ederek esnafın durumunu istişare etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, STK lardan sorumlu ilçe Başkan yardımcısı Zülfikar Ambarkaya, yönetim kurulu üyeleri Yunus Kökden ve Ayfer Güneş ile birlikte Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperitaifi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette esnafın durumuna ilişkin istişarelerde bulundular. Ziyarette Başkan Mehmet Yıldız,yönetim kurulu üyeleri Kamil Gül, Hüseyin Şanal, Hüseyin Uygun ve Kooperatif Müdürü Fatih Yıldız hazır bulundular.

Ziyarette esnafın durumuna ilişkin bilgilendirmeler yapan Kooperatif Başkanı Mehmet Yıldız, ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti. Yıldız, Ocak ayı itibari ile kredi faizlerinin yüzde 0,45 ten 0,85 e çıkarıldığını piyasaya göre yine de bu rakamın iyi olduğunu ve talebin yoğun olduğunu ifade etti. Başkan Yıldız, Ümraniye Sanayi sitesi esnaflarının Kayyumla ilgili sıkıntılarının olduğunu da Başkan Mahmut Eminmollaoğlu’na iletti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu da, sanayi sitesindeki sıkıntıdan haberinin olduğunu, konu ile ilgilendiklerini ve bu sıkıntılı dönemde böyle bir uygulamanın çok yanlış olduğunu söyledi. Başkan Eminmollaoğlu, gerekli mercilerle temas halinde olduğunu ve bu sorunları mutlaka çözeceğini ifade etti. Yaklaşık 1 saat süren karşılıklı sohbet esnafların sorunlarının konuşulması sonrası sona erdi.

İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu hem siyasi tecrübesinin hem de Belediyelik tecrübesinin olduğunu ve Ümraniye halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız bu ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederek gelen heyete teşekkür etti.

Reklamı Geç