Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFININ HAK ARAMA MÜCADELESİ MAHKEMEDE…

10 Ocak Gazeteciler Günü’nü

10 Ocak Gazeteciler Günü’nü en erken kutlayan isim Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil oldu. Gazeteciler Günü kutlamasında önemli açıklamalar da yapan Özdil, daha önceden YEREL GAZETE’nin kapsamlı olarak gündeme getirdiği esnaf mallarının geri alınmasana yönelik hak arama mücadelesinin mahkemelik olduğunu ifade etti.

özdilbasıngünl6Göreve geldiği Nisan 2014’ten bugüne esnafın yararına çalışmalarla adından bahsettiren Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bu yıl en erken hatırlayan isim oldu. Bölge yerel basın temsilcileriyle 10 Ocak’a 3 gün kala erken bir kutlama yapan Başkan Mehmet Özdil, düzenlediği kahvaltılı toplantıda hem gazetecilerin gününü kutladı hem de gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

özdilbasıngünü4Göreve gelişinin ardından Oda eski yönetimine karşı esnaf adına başlayan hak arama mücadelesinin devam ettiğini kaydeden Başkan Özdil, konunun mahkemeye taşındığını açıkladı. Özdil’in, Ümraniye esnafı adına mahkemeye taşıyıp dava açtığı hak arama mücadelesinin ayrıntıları ve bölge esnafına dayatılan prosedür zulmünün ayrıntıları YEREL GAZETE’nin çıkacak yeni sayısında ve yakında www.yerelgazete.com.tr web sitemizde…

özdilbasıngünü5

özdilbasıngünü2

Reklamı Geç