Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFININ KALKINMASI İÇİN DAYANIŞMA..

Yardımcıları ve birim müdürleriyle

Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Ümraniye Esnaf Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Can, Oda Başkanı Mehmet Özdil ve yönetimiyle ilçe esnafının kalkınmasına yönelik konuları masaya yatırdı.

umrbldesnf5Göreve gelmesinin üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, yerel yönetimlerle olan bağını da güçlendiriyor. Her zaman esnaf yararına hizmetler gerçekleştiren Mehmet Özdil ve yönetimini yeni oda binasında ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi önemli temaslarda bulundu.

umrbldesnf2Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Hakan Karataş, Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, Özel Kalem Müdürü Emin Uç, Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya ve Ruhsat Müdürü ile birlikte Ümraniye Esnaf Odası’nı ziyaret eden Başkan Hasan Can ve Oda Başkanı Mehmet Özdil, dayanışma ve işbirliği noktasında önemli kararlar aldı. Özellikle Ümraniye esnafının değişim ve dönüşümü noktasındaki projelerde ortak çalışma kararlarının alındığı ziyaret son derece verimli geçti.

umrbldesnf4Ümraniye esnafının sorun ve sıkıntıları ile istek ve beklentilerine yönelik bazı taleplerini Başkan Can’a aktaran Oda Başkanı Özdil, “Bölge esnafının kalkınması ilçemizin kalkınması demektir. Bizler de bu noktada oda olarak yerel yönetimlerimizle her zaman işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu. Başkan Hasan Can da, Ümraniye esnafının gelişip kalkınması yönünde yıllardır yaptıkları hizmet ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

umrbldesnf3Ziyaret sonrası gazetemize bir değerlendirmede bulunan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, “Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can ve ekibinin bu nezaket ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Ziyarette görüştüğümüz konular esnafımızın daha iyi noktalara gelmesi hususunda önem arz etmektedir. Oda yönetimi olarak bizler, başta yerel yönetimlerimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını çözüp istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi. Eryaman ilanları için hiç vakit kaybetmeden

Reklamı Geç