Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE HASTANELERİ DERNEĞİ YOLA DEVAM DEDİ..

Kongresini yapan Ümraniye Hastaneleri

Kongresini yapan Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık Çalışanları ve Hastaları Yardım Derneği, mevcut başkan Serpil Sarı ve tek liste halindeki yönetimine güven tazeledi.

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık Çalışanları ve Hastaları Yardım Derneği gerçekleştirdiği olağan genel kurulunda mevcut Başkan Serpil Sarı ve yenilenen yönetimi ile yoluna devam kararı aldı. Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ın yönettiği kongrede Serpil Sarı, tek liste ile güven tazeleyerek başkan seçildi. Kongreye Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Bayram Eryılmaz, Hastane Müdürü Kadir Akyol, İşadamları Birol Kalyoncu ve Kamil Özkanca, Yeşilay Başkanı Erdal Canel, Atatürk Mahallesi Muhtarı Temel Mert ve dernek üyeleri katıldı.

Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Serpil Sarı, bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri özetledi ve bundan sonra yapmayı hedefledikleri çalışmaları anlattı. Ümraniye bölgesinde vatandaşın sağlık hizmetlerine daha iyi şartlarda ulaşabilmesi adına faaliyet gösteren bir dernek olduklarını kaydeden Sarı, “Yenilenen siz değerli ekibimizle bundan sonra daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kongrede Serpil Sarı’nın güven oyu alan yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Reklamı Geç