Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÜMRANİYE İÇİN TARİHSEL BİR SORUMLULUK ANLAYIŞI İLE…”

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Örgütü’nün kongre sürecine ilişkin büyük yankı uyandıran haberimizin ardından beklenen gelişme yaşandı ve Veysel Sarar, tüzük gereği kayyım atamasını takiben 30 gün içerisinde yapılması gereken olağanüstü kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.

Geçtiğimiz 28 Ekim’de yönetimiyle birlikte görevden düşen CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanlığı’nın kayyım atamasının ardından tüzük gereği kongre sürecine girmiş oldu. Kongrenin ne zaman ve nasıl yapılacağı pandemi nedeniyle belirsizliğini korurken; ilçe başkanlığı için aday isimleri de sıkça konuşulmaya başlandı. İlçe yöneticilerinden Veysel Sarar’ın aday olmasına yönelik taleplere ilişkin yayınlamış olduğumuz haberimiz büyük yankı uyandırdı ve beklenen açıklama yapıldı. Veysel Sarar ve kendisine açık destek veren partililer, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda, Ümraniye İlçe Başkanı Adayı görselini yayımladılar.

CHP’nin “İkinci yüzyıla doğru” ibaresi ile yola çıkan Veysel Sarar, “Ümraniye için tarihsel bir sorumluluk anlayışı” başlığı ile yaptığı paylaşımda; “İçimde kıyametler kopsa da. Ben baharıyım yarınlarımın, Çiçek açarım her kışın ardından!!! Bahara inanın.. güzel günler göreceğiz.. yakındır..” sözleriyle adaylığını resmen ilan etti. Veysel Sarar’ın adaylığını açık ve net şekilde ilan eden paylaşım, parti tabanında ve sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Yüzlerce beğeni, yorum ve etkileşim alan o paylaşımı Sarar’a destek veren çok sayıda partili de hesaplarından paylaştı. CHP Ümraniye İlçe Başkan Adayı Veysel Sarar ve kendisine destek veren partililerin, önümüzdeki günlerde pandeminin şartlarına uygun şekilde yapacakları açıklamalarla parti tabanı ve kamuoyunu daha geniş açıklamalarla bilgilendirmeleri bekleniyor.

Reklamı Geç