Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE KAYMAKAMI CENGİZ ÜNSAL’A NEZAKET ZİYARETİ..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, pandemi sürecinin normal hayata dönmesiyle saha çalışmalarını yeniden başlattı. Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret eden ESSİAD ekibi daha sonra KIZILAY Kan Bağışı merkezine geçerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyelerinin Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal’a gerçekleştirdiği ziyaret son derece sıcak ve samimi bir sohbet ortamında geçti. Pandemi süreciyle birlikte Kaymakam Ünsal’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretini geciktirdiklerini ifade eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Artık aşılama oranlarımızın da yükselmesiyle birlikte yeni bir normal hayatın işaretini gördük ve saha çalışmalarımızı dikkatli şekilde başlattık. Bu kapsamda sizlere gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti ile start verdik. Görevinizin hayırlı olmasını, başarılarla dolu geçmesini diliyorum” dedi. ESSİAD Ailesi’nin üye yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Sarı, “İçerisinde esnafından işadamına, sanayicisinden üreticisine kadar her alandan iş insanlarının olduğu ender yapılardan biriyiz” dedi.

Ziyarette ESSİAD yönetimi ile tek tek tanışan Kaymakam Cengiz Ünsal, “İlçemizde kurulan ESSİAD’ın bünyesinde birçok esnaf yer almakta. Esnaf ve sanatkârlar; ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez öneme sahiptir. Esnaf ülke ekonomisinin can damarıdır. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın dengeli biçimde dağıtılması ve sürdürülmesinde yaptığı katkı işsizliğin azaltılması, istihdamın ve üretimin artırılması, değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlayan yapısıyla toplumsal açıdan vazgeçilmez yönleridir. Bünyesinde binlerce kişi istihdam eden esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin ekonomisi açısından çok önemli bir işlevi yerine getirmektedirler. Ayrıca, Ümraniye ilçemizin ekonomisinde yüzlerce sektör faaliyet gösteriyor. Tekstilden gıdaya, mobilyadan elektroniğe, onlarca sektörde gerçekleştirilen faaliyetlerle ekonomik değer yaratılıyor. Bir yandan üretim dolayısıyla bir değer ortaya çıkarken, diğer yandan sağladığı istihdam ve gerçekleştirilen ihracatla da ülke ekonomisine katkıda bulunuyor” dedi.

“İlçemizde ekonomik faaliyet yürüten ve istihdam yaratan tüm işletmelerimizin her zaman yanındayız” diyerek sözlerine devam eden Kaymakam Ünsal; “Ümraniye’de faaliyet gösteren tüm esnaflarımıza, sanatkârlarımıza ve iş insanlarımıza çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Göreve başladığım ilk günden itibaren Kaymakamlığımız, belediyemiz, kamu kurumlarımız, STK’larımız ve değerli Ümraniyeli hemşerilerimiz ile birlikte ilçemizin her alanda daha ileri seviyeye ulaşabilmesi için azami gayret sarf ediyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde aşamayacağımız hiç bir sorun kalmayacaktır. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. ESSİAD Başkanı Sayın Necmettin Sarı ve yönetim kuruluna bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Ünsal’ı ziyaretin ardından Çarşı’da devam eden Kızılay Kan Bağışı Merkezi’ni ziyaret eden ESSİAD heyeti yetkililerden bağışlara ilişkin bilgiler aldı.

Reklamı Geç