Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE MEYDAN’DA COŞKU DOLU SÜNNET ŞÖLENİ..

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği 2 bine yakın çocuk için Ümraniye Meydanı’nda bir ‘Sünnet Şöleni’ düzenledi. Şölen’de doyasıya eğlenen çocuklar, gösterileri ilgiyle izlerken, Ümraniye Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

umrsunnutsol7Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet ettirdiği 2 bine yakın çocuk için Ümraniye Meydanı’nda büyük bir ‘Sünnet Şöleni’ gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerle dolu şölene büyük ilgi gösteren Ümraniyeli Çocuklar, Ümraniye Meydanı’nı doldurdu. Şölene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Coşkun Koç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık ve yönetim kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

umrsunnutsol4Program Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından “Dünyanın ve Türkiye’nin ilk Minikler 1453 Mehter Takımı” sahne aldı. Seslendirdikleri birbirinden güzel Mehter Marşları ile büyük beğeni toplayan Mehter takımı, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü. Karagöz ve Hacivat gösterileri ile devam eden program, çocuklara yönelik konser ve birbirinden eğlenceli sahne gösterileriyle tüm izleyenlere eğlence dolu dakikalar yaşattı.

umrsunnutsol2Şölende açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Serap Eşit Elveren; “12 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şölenleri ile maddi durumu iyi olmayan 20 bin ailenin çocuğunu sünnet ettirerek, mutluluklarını paylaştık. Bu yıl da 2 bin çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu vesileyle tüm sünnet olan yavrularımıza Allah’tan hayırlı bir ömür diliyorum” dedi.

umrsunnutsol3Daha sonra söz alan AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık; “Ümraniye Belediyesi, her gün birbirinden güzel etkinlikler ve açılışlar ile halkla buluşmaya devam ediyor. 2004 yılından bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum” dedi.

umrsunnutsol5BAŞKAN CAN; “ÇOCUKLARINIZI BU VATANA VE MİLLETE HAYIRLI BİR EVLAT OLARAK YETİŞTİRİN”

Programda kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün mutlu bir tablonun 12.sini yaşıyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şöleni ile bu güne kadar 20 bin çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu yıl ise 2 bin çocuğumuzu tepeden tırnağa giydirerek, Ümraniye Meydanı’nı onlar için şölen alanına çevirdik.  Tüm anneleri, babaları ve yavrularımızı kutluyorum. Şunu iyi bilin ki; bu memleket cevherlerle dolu! O yüzden çocuklarınıza sahip çıkın. Onları bu vatana ve millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirin” dedi.7 Haziran seçim sonuçlarına da değinen Başkan Hasan Can, “Milletin kararı, başımızın üzerinedir. Geçmişten bu güne kadar, ülkemizde kardeşliği kurmaya çalışıyoruz. Ve bu kardeşliği sağlamak için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

umrsunnutsol1Bir kaç gün sonra Mübarek ay olan Ramazanla buluşulacağını da hatırlatan Başkan Hasan Can, “İnşallah Ramazanın başlangıcıyla birlikte Ramazan etkinliklerimizi hep birlikte burada yaşayacağız. Bir televizyon kanalından da canlı yayın yapacağız” dedi. Son olarak anne ve babalara seslenen Başkan Hasan Can, “ Anneniz ve babanız sizleri nasıl yetiştirdiyse sizde bu çocukları memlekete ve insanlığa yararlı çocuklar halinde yetiştirin. Hepinizi sevgiyle selamlıyor ve yürekten kutluyorum” dedi.

umrsunnutsol8Meydan’da dört ayrı noktaya kurulan stantlardan hediyelerini alan çocukların sevinçleri yüzlerinden okunurken, ayrıca Meydanda iki ayrı noktaya kurulan stantlarda çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

umrsunnutsol6

Reklamı Geç