Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE, ŞEHİDİNE SON GÖREVİNİ YAPTI..

Ümraniye İlçe Güvenlik Büro

Ümraniye İlçe Güvenlik Büro Amirliğinde görevli, Kahramanmaraşlı Polis Memuru Numan Şeref Datlı Ümraniye’de teröre tepki eylemleri esnasında bir provokasyonu önleme operasyonunda, görev başında şehit oldu. Kahraman şehit polisin cenazesi Fatih Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’ne defnedildi.

umraniye sehide son görev 1Ümraniye İlçe Güvenlik Büro Amirliğinde görevli, Kahramanmaraşlı Polis Memuru Numan Şeref Datlı Ümraniye’de teröre tepki eylemleri esnasında bir provokasyonu önleme operasyonunda, görev başında şehit oldu. Şehit polis memuru Numan Datlı’nın  Altınşehir Mahallesi’ndeki evi bayraklarla donatılırken evin önü taziye için gelenlerle doldu. Şehit için helallik alınmasının ardından cenaze aracı resmi tören için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne, oradan da Fatih Camii’ne doğru yola çıktı.

umraniye sehide son görev 3Kahraman şehit polisin cenazesi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan resmî törenin ve Fatih Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’ne defnedildi.

umraniye sehide son görev 4Şehidin ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Başkan Hasan Can, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve tüm polis teşkilatımıza başsağlığı diliyorum’’ dedi.

umraniye sehide son görev 2

Reklamı Geç