Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ŞEHİTLER MEYDANI DOLDU TAŞTI..

Ümraniyeliler, 15 Temmuz Darbe

Ümraniyeliler, 15 Temmuz Darbe Girişiminin ilk yılında belediyenin düzenlediği etkinliklerde bir araya geldi. Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliklerinin son gününde de Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı doldu taştı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin son günü programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları,  Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an tilaveti, Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı gösterisi ve 15 Temmuz belgesel gösterimi, Ümraniye Belediyesi personeli tarafından yapılan ve 15 Temmuz Marşı’nın işaret diliyle anlatıldığı videonun gösterimi ile başlayan program; Yazar Abdurrahman Dilipak’ın konuşmasıyla devam etti.

Belediye Başkanı Hasan Can, programda yaptığı konuşmada Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı’nın kuruluş sürecinden bahsetti.  15 Temmuz’u ve şehitleri asla unutturmayacaklarını dile getirerek bir önceki akşam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşen Millî Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü’nde bahsederek “İstanbul’daki muazzam kalabalık ile dünyaya hainleri unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı, Türkiye’nin bağrına hançer saplatmayacağımızı gösterdik” dedi.  15 Temmuz hain darbe girişimine engel olan herkesten Allah razı olsun diyen Başkan Hasan Can, şehitlere rahmet ve gazilere şifa dileyerek konuşmasını sonlandırdı. Program, Sanatçı Eşref Ziya Terzi’nin dinletisiyle son buldu.

Reklamı Geç