Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ŞOFÖRLER ESNAF ODASI GÜVEN TAZELEDİ..

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası, mevcut Başkan Nezih Mert ve yönetimiyle güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, pandemi sürecinde toplu taşıma araçlarında temizliğe önem verdikleri için şoför esnafına teşekkür etti.

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Yaklaşık 2.500 üyeye sahip Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası, olağan kongresini Haldun Alagaş Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. İstanbul Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cem Sert’in divan başkanlığında yapılan kongrede mevcut Başkan Nezih Mert ve yönetimi her zamanki gibi tek liste halinde ve rakipsiz şekilde göreve seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem gelir-gider raporları ile faaliyet raporları ve yeni dönem tahmini bütçesi oy birliği ile onandı. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Suat Yazıcı, MODOKO Başkan Yardımcısı Osman Er, Meclis Üyeleri Sacit Eyüboğlu ve Murat Daşdemir gibi çok sayıda davetlinin katıldığı kongre yoğun katılımlı geçti.

Şoför esnafına özellikle pandemi sürecinde toplu taşıma araçlarında temizlik konularına özen gösterdikleri için teşekkür eden Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bölgemizdeki tüm esnaf örgütlerimizle işbirliği, yakın diyalog ve temas içerisindeyiz. Şoförler Esnaf Odamız da başarılı çalışmalar yapan bir kurumumuz. Şoför esnafımızın çeşitli talepleri ve beklentileri hususunda istişarelerimiz her zaman devam ediyor. Bu kongremizde alınan kararların Odamız ve esnafımız için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Seçimlerin daha tamamlanmadan sonucunun belli olduğu kongrede bir teşekkür konuşması yapan Başkan Nezih Mert, “Zor günde, kolay günde, her zaman ve her yerde yanımızda olan ve destekleriyle bizlere güç veren tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Görevimiz her zaman sizlerin işlerini kolaylaştırmak ve taleplerinize çözüm üretmek oldu. Odamız her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kurum haline geldi. Bugün de bu salona gelerek yanımızda duran siz esnafımızın varlığı sayesinde Odamızı çok daha ileri seviyelere taşıyacağız” dedi.

Kongrede daha sonra seçimler maddesine geçildi. Mevcut Başkan Nezih Mert’in beyaz renkli listesinin dışında başka bir aday liste çıkmadı. Kongre salonu girişinde ise bugüne kadar vefat eden esnafların ruhları hayrına lokma dağıtımı vardı.

YEREL GÖZETE ÖZEL HABERLERİ KOPYALANAMAZ, KULLANILAMAZ, KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILIR..

Reklamı Geç