Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE SPOR OYUNLARI BU YIL ÇOK DAHA ANLAMLI..

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Spor Oyunları’nda heyecan başladı.  Şehit Ömer Halisdemir adıyla bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan etkinlik Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen fikstür çekimiyle başladı.

umraniye spor oyunları 2Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her yıl ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları, bu yıl Ümraniye Kültür Merkezi’nde yapılan Futbol turnuvası fikstür çekimi ile 9. kez başladı. Fikstür çekimine katılan, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Kocabıyık, Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karabıçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç programda birer konuşma yaparak, gençler için yapılan hizmetler ve spor faaliyetleri için Başkan Hasan Can’a ve Ümraniye Belediyesi’ ne teşekkür ettiler.

umraniye spor oyunları 3Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, 9.sezona Şehit Ömer Halisdemir isminin verilmesi nedeniyle 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Ömer Halisdemir’in kahramanlığından bahsetti. Gençlerin darbe girişimi akşamındaki kahramanlıklarıyla milleti umutlandırdığını söyleyen Mesut Özdemir, “Sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Gençler sayesinde geleceğimizden umutluyuz. Sizler için ne yapsak az” dedi. Sporun öneminden bahsederek Geleneksel Spor Oyunları’nın geçmişini anlatan Mesut Özdemir, gelecek sezon yapılacak spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Mesut Özdemir son olarak, Gençlerle ilgili ne gelirse gelsin bunları destekleyen,  bu tür projelere değer veren bir Belediye başkanımız var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İkinci bir teşekkürde Milli Eğitimin bütün camiasınadır. Çünkü bu bir ekip işidir! Bizde bunu en iyi şekilde yerine getirerek, siz değerli çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Spor alanındaki desteklerimiz artarak devam edecek’’ diye konuştu.

umraniye spor oyunları 19. kez yapılacak olan Ümraniye Spor Oyunlarına, Ümraniye’deki İlköğretim, Ortaokul ve Lise dengi 83 okuldan 8000’e yakın öğrenci katılacak. 12 ayrı branşta yıldızlar, Küçükler ve Gençler kategorilerinde kızlar ve erkekler olarak yapılacak müsabakalar şu dallarda gerçekleştirilecek: (Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa tenisi, Satranç, Güreş, Teakwondo, Karate, Atletzim, Hentbol, Badminton ve Futsal). Yaklaşık 5 ay sürecek olan Geleneksel Spor Oyunlarının kapanışı, güreş turnuvasının bitiminin ardından düzenlenecek bir törenle gerçekleştirilecek. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

umraniye spor oyunları 5

umraniye spor oyunları 4

Reklamı Geç