Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE SPOR OYUNLARI VE GENÇLİK ŞÖLENİ’NDE ÖDÜL YAĞDI..

Ümraniye Belediyesi, İlçe Milli

Ümraniye Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Sezonu 9. Geleneksel Spor Oyunları ve Gençlik Şöleni’nde dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su gerçekleştirilen Şehit Ömer Halisdemir Sezonu  Geleneksel Spor Oyunları’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, muhtarlar, birim müdürleri, STK temsilcileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Bu yıl düzenlenen Spor Oyunları’nda 79 okuldan 9 bin 560 öğrenci, 12 branşta 798 müsabakada yarışarak, 230 kupa ve 3026 madalya’yı almaya hak kazandı. Ümraniye Belediyesi mehteran takımının gösterisi ile başlayan program halk oyunları ve karate gösterisi ile devam etti.

Ardından Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, birer selamlama konuşması yaparak, tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, desteklerinden dolayı da Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerini sundular.

Gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı program vesilesiyle kutlayan Belediye Başkanı Hasan Can, “Bütün Türk gençliğinin, yarınlarımız olan çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi. Başkan Hasan Can, “Gençler bizim her şeyimiz ülkemizin yarınları. Bu ülkeyi yarın kendilerine emanet edeceğimiz çok değerli varlıklarımız. En büyük zenginliğimiz dünya milletlerinin çocuklarıyla yarışacak ve Muaffak olacak yeteneklere salip gençlerimiz. Dolayısıyla biz yarınlara güzel şeyler hazırlamak adına gençlerimizin geliştirilmesiyle yakından ilgileniyoruz. İşte bugün Gençlik ve Spor Bayramı haftasında 9.’uncusunu gerçekleştirdiğimiz kapanış ödül törenini gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Hasan Can, “Ayrıca çocuklarımız için birçok yarışmalar düzenleyerek gençlerimizin zihni kapasitelerini arttırmak noktasında da çalışıyoruz. Çünkü biz yarının şampiyonlarını hazırlıyoruz” dedi.

Başkan Hasan Can, “Bu yıl ki spor oyunlarında 12 dalda yarışan 9  bin 560 öğrencimiz arasından hepsinin dereceye girmesi mümkün olmasa da;  bu çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmış olursak, başarmışız demektir” dedi. Başkan Hasan Can, “Biz çocuklarımızın herkes tarafından fark edilmesini istiyoruz. Çünkü Dünya Şampiyonları çıkartmak istiyoruz. En önemli bir başka kazancımızda, bu yarışmalarda yeteneklerini keşfettiğimiz çocuklarımızın hangi dalda yeteneği varsa o dalda yetişmesini sağlamak. Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları rekortmenler çıkarmak” diyerek Yaz spor okulları ve kursları hakkında bilgiler verdi. Bu çalışmada bize katkı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, müdürlerimize ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

Konuşmaların ardından 9. Geleneksel Spor Oyunları’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Şampiyonlara ödüllerini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can takdim etti.

Reklamı Geç