Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ‘TEMİZ İLÇE’ UNVANINI KAPTIRMIYOR..

En temiz ilçe unvanına

En temiz ilçe unvanına sahip olan Ümraniye, bu unvanını hiç kimseye kaptırmak istemiyor. İlçe temizliği için başlattığı temizlik seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi bu sabah da periyodik olarak sürdürdüğü temizlik faaliyetlerine 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan başladı.

ümraniye temiz ilçe 1Ümraniye 2013 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği “Türkiye’nin En Temiz Şehri Yarışması”nda İstanbul’un en temiz ilçesi olarak 1. seçilmişti. Kazanmış olduğu bu unvana yaraşır şekilde temizlik hizmetlerine devam eden Ümraniye Belediyesi’nin, ilçe temizlik seferberliği kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmada ilçede ikamet eden vatandaşların refah, huzur ve güven içerisinde yaşaması için gösterdikleri çaba gözden kaçmıyor.

ümraniye basın günü 4Hizmette ve kalitede öncü olan Başkan Hasan Can, “Göreve geldiğimizde öncelikli hizmetlerden birisi olarak, Ümraniyemizi tertemiz, pırıl pırıl bir ilçe yapmayı hedefledik. O dönemde mevcut temizlik kadrosu ve araç gereç pizmit.com kalitesi ihtiyaçlarımızı karşılayacak düzeyde değildi. İlk iş olarak bu ihtiyaçlarımızı giderdik. Hemen ardından da yoğun bir temizlik seferberliği başlattık. Bu çalışmalarımız sonunda en temiz ilçe ödülü aldık. Bugün de bu çalışmalarımız kapsamında periyodik olarak sürdürdüğümüz temizlik faaliyetlerimizi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan başlattık” dedi.

ümraniye temiz ilçe 2Ayrıca Ümraniye Belediyesi 444 98 22 numaralı Çözüm Merkezi ve Resmî Sosyal Medya Hesapları aracılığıyla gelen, anlık gelişen olumsuzluklar da ekipler tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

ümraniye temiz ilçe 3

Reklamı Geç