Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ANADOLU TOKATLILAR DERNEĞİ, GÜCÜNE GÜÇ KATACAK..

Merkezi Ümraniye’de geçtiğimiz yıl

Merkezi Ümraniye’de geçtiğimiz yıl kurulan İstanbul Anadolu Ümraniye Tokatlılar Derneği, pandemi sürecinin ardından 27 Mart Cumartesi günü yapacağı ilk genel kuruluyla güç birliğini genişletmeyi ve pandemi koşullarının elverdiği ölçüde daha aktif saha çalışmaları yapmayı hedefliyor.

Tokatlı gönüldaşların biraraya gelerek Av. Serdar Han kurucu başkanlığında geçtiğimiz yıl kurduğu İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Tokatlılar Derneği, malum pandemi sürecinin ardından bu ay gerçekleştireceği ilk genel kuruluyla hedeflerini büyütmeyi planlıyor. Yine pandemi koşullarının elverdiği ölçüde bundan sonraki süreci daha aktif ve daha verimli saha çalışmalarıyla geçirmek isteyen Tokatlılar Derneği, güç birliğini genişletmek ve daha fazla hemşerisini buluşturmak istiyor. Esnafından işadamına, siyasetçisinden ev hanımına, çeşitli meslek gruplarından farklı görüş ve düşüncelere sahip hemşerilerin birlik merkezi olmayı kendine hedef seçen Ümraniye Tokatlılar Derneği, ‘önceliğimiz hemşeri dayanışması’ parolasıyla hareket ediyor.

27 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da Reşadiye Dutdibi dernek binasında ilk kongresini yapmaya hazırlanan Ümraniye Tokatlılar Derneği Başkanı Av. Serdar Han, www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı açıklamada; “Tokat’ımızın bütün kültürel renklerini barındıran derneğimiz çatısı altında bütün hemşerilerimize gönül kapılarımız ardına kadar açık. Bu çatı altında her hemşerimize bir görev ve sorumluluk düşmektedir. Güç birliği sayesinde, büyük bir potansiyele sahip olan Tokatlı hemşerilerimiz arasında dostluk ve dayanışma duygularını daha da geliştireceğimize olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç