Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE YAZ OKULU YENİ DÖNEMİN STARTINI VERDİ..

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın açılış töreni Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Yıldırım: “Sporda; davranışınızı, duruşunuzu ve ahlakınızı asla kalbinizden ve zihninizden ayırmayın” dedi.

Ümraniye Belediyesi sportif etkinlik ve başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım göreve geldiği Nisan 2019’dan bu yana spor alanında önemli yatırımların altına imza attı. Belediye bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü iki yıl gibi kısa bir süre içerisinde birçok önemli başarı kazandı. İlçede, başta çocuk ve gençler olmak üzere her yaştan vatandaşı spor yapmaya özendiren Ümraniye Belediyesi birçok etkinlik yaptı. Ümraniye Belediyesi tarafından uzun yıllardır düzenlenen ve alanında marka haline gelen Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle kapılarını öğrencilerine açtı.

Yaz Spor Okulları’nda bu yıl 10 branşta eğitim veriliyor. Basketbol, futbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, mini golf, badminton, futsal, masa tenisi ve geleneksel okçuluk derslerinin verildiği okullarda 7 ila 14 yaş arasında 468 öğrenci eğitim görüyor. Yaz Spor Okulları’nın açılışı Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda Başkan İsmet Yıldırım’ın katıldığı törenle gerçekleşti.

“Yaz Spor Okulları’mız sizlere 10 farklı branşta, belirlenen 5 noktada hizmet verecek”

“Ayrı kaldığımız bu uzun süre içerisinde sizlere daha konforlu ve rahat spor faaliyetleri sunmak adına çalışmalarımızı sürdürerek, bu özel dönem için hazırlandık” diyerek sözlerine başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak her alanda ilçemize sağladığımız katkının yanı sıra, siz kıymetli yavrularımızı ve gençlerimizi de unutmadık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulları’mız sizlere 10 farklı branşta, belirlenen 5 noktada hizmet verecek” dedi.

Başkan Yıldırım: “Yaz spor okullarına ilk adımı attığınız günden itibaren hayatınızda başlayacağınız bu özel hikâyeye güzel anılar eklemenizi gönülden temenni ediyorum. Yaş, cinsiyet ve branş ayrımı yapmadan Avrupa’da ülkemizi temsil eden sporcularımız da sizler gibi böyle özel dönemlerde kazandıkları tecrübeler ile birlikte ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak göğsümüzü kabartıyorlar. Başlayacağınız ilk günden itibaren daha büyük başarı ve zaferler kazanmak için azmedeceğinize gönülden inanıyorum” dedi.

“Sizin gibi buralarda spor hayatına başlayarak başarılar elde eden sporcularımız olduğunu asla unutmayın”

Her insanın başarıyı kendi azim ve emeğiyle elde ettiğini belirten Yıldırım, “Futbol, basketbol, voleybol, mini golf, taekwondo, jimnastik sporları ile vücudunuzu daha dinamik hale getirirken; geleneksel okçuluk, futsal, badminton ve masa tenisi branşlarında da ayrıcalıklı eğitimler alarak gerek yurt içi, gerekse yurt dışı müsabakalarında büyük zaferler elde edebilirsiniz. Sizin gibi buralarda spor hayatına başlayarak başarılar elde eden sporcularımız olduğunu asla unutmayın” dedi.

Sporda başarıdan daha önemli olan şeyin, ahlaklı ve duyarlı bireyler olarak adilce mücadele eden sporcular olmak olduğunun altını çizen Yıldırım, “Adil mücadele ederek sonuna kadar çabalayan bir sporcu zafer elde edemese bile davranışı, duruşu ve adil mücadelesiyle daima gönlümüzün şampiyonudur. Bunu asla unutmayın ve sporda davranışınızı, duruşunuzu ve ahlakınızı asla kalbinizden ve zihninizden ayırmayın” diyerek konuşmasına son verdi.

Reklamı Geç