Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE YENİ BİR LEZZET DURAĞINA DAHA KAVUŞTU..

Son yılların hızla gelişen

Son yılların hızla gelişen ilçesi Ümraniye, kaliteli ve nezih bir mekana daha kavuştu. Geçtiğimiz günlerde siyaset ve iş dünyasından birçok ismin katılımıyla açılışını gerçekleştiren Sultan Plus, bölgemizin yeni lezzet durağı olarak sektördeki yerini aldı.

Çeşit çeşit pastalardan fırın ürünlerine, kahvaltılardan ızgaralara, tüm dünya mutfağıyla birbirinden lezzetli damak tatlarını misafirlerinin beğenisine sunan Sultan Plus Ümraniye, İMES bölgesi Natoyolu Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Siyaset ve iş dünyasından pek çok ismin katılımıyla görkemli bir açılış töreni gerçekleştiren Sultan Plus, daha ilk haftalardan büyük beğeni ve ilgi gördü. Bölgemizin yeni lezzet durağı olarak yerini alan Sultan Plus, 5 kattan oluşan hizmet binasında cafeden restorana çok çeşitli ürün yelpazesi ile hizmet sunuyor.

Toplu organizasyonların yapımına müsait olan geniş ve ferah oturma alanları misafirlerine huzur veriyor. Oturma gruplarından dekoruna kadar her yönüyle şık ve modern bir mimari tasarıma sahip olan Sultan Plus, konuklarını memnun vaziyette ağırlıyor ve uğurluyor. Sultan Plus, dostlarınız ve ailenizle hafta sonları ve günün her saatinde gönül rahatlığı ile vakit geçireceğiniz ve müdavimi olacağınız bir ortam. Girişimci iş insanları Ali Öztürk ve Selahattin Bingöl ortaklığındaki işletmenin açılışına katılan davetliler hep birlikte kurdele kesimi yapıp ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Yerel Gazete olarak; Ümraniye Esenşehir Mahallesi’nde açılan Sultan Plus, pasta, cafe ve restaurantın hayırlı ve uğurlu temenni eder, işyeri sahipleri Selahattin Bingöl ve Ali Öztürk Bey’e yeni işyerlerinde bol kazançlar dileriz. İletişim adres bilgileri: Esenşehir Mahallesi Natoyolu Caddesi No: 241/A Ümraniye İstanbul 0 216 364 44 44 https://www.facebook.com/sultanplus.umraniye

Reklamı Geç