Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE YEŞİL ALANLARLA NEFES ALIYOR..

Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde

Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de park ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Belediye tarafından yaptırılan birçok park ve yeşil alana yenileri ekleniyor.

umryslaln4Ümraniye Belediyesi hizmete başladığı günden itibaren Ümraniyelilerin yeşil alan ihtiyacını karşılamak adına projeler üretiyor. Bu anlamda, yeşil alan oluşumu için uygun yerlerin tespiti ve buralarda hizmete sunulacak parkların inşası için projelendirme ve uygulama çalışmaları yürüten Ümraniye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, 7 yeni projeye imza attı.

umryslaln3Atakent Mahallesi’nde Bulunan Koruluklar Hizmete Açılıyor

Atakent Mahallesi’nde 7.718 metrekare alan üzerinde bulunan koruluk, mahalle sakinlerinin kullanımına açılıyor. Yürüme yolları, spor aletleri, oyun grupları ve oturma alanlarıyla vatandaşlar sağlıklı ve güzel vakit geçirecek. Her alanının aydınlatılarak güvenli hâle getirildiği koru kısa bir süre sonra tamamlanıp hizmete açılacak.

umryslaln1Egemenlik Caddesi’nde Bulunan Dere Koruma Bandı Çevresi Düzenleniyor

Tantavi Mahallesi, Egemenlik Caddesi üzerinde atıl durumda olan dere koruma bandı çevresi, belediyemiz tarafından düzenlenerek hizmete açılacak. Proje kapsamında dere koruma bandı çevresinde, çevre düzenlemesi, yürüyüş ve bisiklet parkuru, basketbol sahası, spor aletleri, oyun temalı parklar ve yeşil alanlar Ümraniyelilerin hizmetine sunulacak. 26.854 metrekareden oluşan projede, 1.200 metre yürüme ve bisiklet yoluyla, 120 metrekarelik bir basket sahası bulunuyor.

umryslaln24 Mahalleye 4 Yeni Park

Ümraniye Belediyesi; Site, Necip Fazıl, Atatürk ve İnkılap Mahalleleri’nde yeni parklar inşa ediyor. Yapılması planlanan park alanları, hedeflenen süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Spor sahaları, oyun alanları ve yürüyüş yollarından oluşacak parklar; Site Mahallesi- Adıvar Sokak, Necip Fazıl Mahallesi- Neval Sokak, Atatürk Mahallesi- Okan Sokak ve İnkılap Mahallesi- Hatip Caddesi’ne değer katacak.

umryslaln5Hacı Arif Şimşek Parkı Yenileniyor

İstiklal Mahallesi’nde, 8.030 metrekare alan üzerinde bulunan ve zamanla deforme olan Hacı Arif Şimşek Parkı yenileniyor. Yürüyüş yolları, oyun parkı, spor aletleri ve basketbol sahası uygulamaları, son sistem ekipmanlarla yenilenerek; tamamen değişen yüzüyle mahalle sakinlerinin hizmetine açılıyor.

Reklamı Geç