Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE 10 OCAK BULUŞMASI..

Ak Parti Ümraniye İlçe

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programında Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Adayı İsmet Yıldırım, bölge yerel basınıyla bir araya geldi. Başkan Hasan Can’ın veda konuşması yaptığı programda İsmet Yıldırım, yeni döneme ilişkin projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağını kaydetti.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Gazeteciler Günü kahvaltı programına; Başkan Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti 22. ve 23. Dönem İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli, AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, ilçe yöneticileri ve yerel medya mensupları katıldı. Program İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya’nın sunumuyla başladı.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu programda bir konuşma gerçekleştirerek; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi. 15 yıldır iktidarda olan AK Parti hükümeti ve Ümraniye Belediyesinin çalışmalarını anlatarak konuşmasını sürdüren Eminmollaoğlu, “Allah’ a şükürler olsun gece gündüz demeden çalışan bir ekiple ilçemiz prestijli bir hale geldi. İnşallah 31 Marttan sonra Yeni Belediye Başkanımız İsmet Bey de bu ivmeyi hızlandırarak devam ettirecektir. Milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yeni dönem Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım; “Değerli arkadaşlar bu güzel anlamlı gününüzü tebrik ediyorum, çalışmalarınızla kolaylıklar diliyorum” dedi. Ümraniye’nin gelişiminden bahsederek konuşmasını sürdüren Yıldırım; “Ümraniye belediyecilik anlayışıyla ciddi bir ivme kazandı. Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e Ümraniye’ye yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yapacağımız işlerden ilki de sosyal belediyeciliğin ileriye dönük projelerini hayata geçirmek olacaktır” diyerek 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Başkan Hasan Can; bir selamlama konuşması yaparak, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Biz her sene ilçe başkanlığımızla birlikte bu değerli gününüzü kutladık. Netice itibariyle siyaset ve medya yan yana yürüyen iki kurumdur. İkisi birlikte yürümek durumundadır. Rabbim bize 15 yıl içinde büyüdüğümüz bu şehre hizmet etmeyi nasip etti. Bir tane kültür merkezi olmayan bu şehre 450 civarında irili ufaklı kalıcı eser yapmak nasip oldu. Bütün bunların yanında daha çok mutlu olduğum şeylerden biride kültür sanat adına yaptığımız faaliyetlerdir. Birçok eseri kitaplaştırdık en son İmâm Maturidi’nin Te’vîlâtü’l-Kur’ân adlı eserini Türkçeye çevirmenin mutluluğunu yaşadık. İlim dünyasına İmâm Maturidi’nin eserini kazandırmak nasip oldu” dedi.

“Hayat devam ediyorsa hizmet bitmez” diyen Başkan Hasan Can; “Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza attık. Şu anda Türkiye’de 3 tane Sosyal Marketi olan ikinci bir belediye yoktur. Bu Sosyal Marketlerimiz ihtiyaç sahipleri için etinden bulguruna, temizlik ürünlerinden kırtasiye malzemelerine kadar her türlü tüketim maddesi bulunmaktadır. Kentsel dönüşüm noktasında da iyi şeyler yaptık. Ümraniye’mizde 320 bin bağımsız bölüm var ve bunun 210 bin kısmı bizim verdiğimiz ruhsatlarla yapılmıştır yani şehrin % 66sını yenilemiş bir belediyeyiz. Hiçbir şekilde kaçak yapıya müsaade etmedik. 2B alanlarında önemli bir başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum 15 yıl boyunca sizlerle beraber çalıştık. Yaptıklarımızın tadına vararak görev yaptık ve bizleri bu göreve getiren değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’ın da başarılarının devamı noktasında Rabbim yar ve yardımcısı olsun” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Programda yerel medya mensupları dilek ve temennilerini dile getirerek, çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Reklamı Geç