Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE 16. GELENEKSEL RESİM SERGİSİ..

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleneksel 16. Resim Yarışması’nda dereceye giren resimlerin yer aldığı sergi görücüye çıktı. Sergi önümüzdeki günlerde vatandaşların beğenisine sunulacak.

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Geleneksel 16. Resim Yarışması geçtiğimiz haftalarda sonuçlanmıştı. Yarışmada dereceye giren resimlerin yer aldığı sergi Ümraniye Belediyesi meclis salonunun girişinde Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Serginin açılışına Başkan Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, Belediye Meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve beraberindeki konuklar kurdeleyi kestikten sonra sergiyi açarak bir süre sergi alanını gezdi. Bu yıl düzenlenen ‘Türk Evleri’ konulu resim yarışmasında dereceye giren resimlerin yer aldığı sergi önümüzdeki günlerde vatandaşların beğenisine sunulacak.

Reklamı Geç