Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE BEM-BİR-SEN’LE İMZALAR ATILDI..

Ümraniye Belediyesi ile Belediye

Ümraniye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Ödeme tutarlarının iyileştirilmesine yönelik protokol imzalandı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, protokol imza programı için Ümraniye Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bir araya geldi. Protokole göre; Memurlara yönelik mevcut sosyal denge sözleşmesindeki aylık ödeme tutarları ile Ramazan ve Kurban Bayramı ödemelerinde iyileştirme yapıldı. BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turgay, belediyede görevli memur personele sağladığı destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

İmza programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mustafa Küçükkapdan, BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Nolu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, ilgili birim müdürleri ve sendika yetkilileri de katıldı. İmzalanan protokolün ardından ziyaret karşılıklı hediyeleşmenin ardından son buldu.

Reklamı Geç