Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE BİR UMUT MERKEZİ DAHA…

Ümraniye Belediyesinin destekleriyle Özel

Ümraniye Belediyesinin destekleriyle Özel Umut Mesleki Eğitim Merkezi Zihinsel Engelliler Okulu açılış töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Özel Umut Mesleki Eğitim Merkezi Zihinsel Engelliler Okulu açılış törenine katıldı. Açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gerçekleşen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, HAK İŞ İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, Zeref Umut Vakfı ve Okul Kurucusu Şeref Umut, muhtarlar ve okul idarecileri katıldı.

Özel Umut Mesleki Eğitim Merkezi Zihinsel Engelliler Okul Müdürü Ceyda Toker açılışı yapılan okulun faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek, desteklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

Zeref Umut Vakfı ve Okul Kurucusu Şeref Umut da kısa bir selamlama konuşması yaparak desteklerinden katkılarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini iletti.

Programda konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Bu okul dezevantajlı kesimin eğitim yuvası olacak. İnşallah yavrularımız buradan eğitimlerini en iyi şekilde alacaklardır” dedi ve Ümraniye Belediyesinin engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerinden bahsederek emeği geçen herkese ve katkılarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Can konuşma gerçekleştirerek, “Dünyaya hangi pencereden bakarsanız başarınız o çizgide ilerler. Ümraniye Belediyesi olarak, göreve geldiğimizde ilk olarak engelli kardeşlerimize hizmetler yaptık. Bu eğitim kurumunun açılışına nail olmak bizi mutlu etti” diyerek engelli vatandaşlarımız için yapılan hizmetlerden ve bu hizmetlerin öneminden bahsetti. Engellilerin toplumumuza emanet bireyler olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Can, “Ülke olarak öyle bir sistem kurmalıyız ki; anne ve babalar zihinsel yada bedensel engeli olan çocuğunun geleceğine güvenle bakabilsin” dedi. Ümraniye Belediyesinin imkanlarıyla bugün engelli kardeşlerimiz hayatın içerisindedir” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, “Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha nice okullar açmak bizlere nasip olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HAK İş İstanbul İl Başkanı duası ve Başkan Hasan Can başta olmak üzere protokolün kurdele kesimiyle okulun açılışı yapıldı. Programın ardından Başkan Hasan Can, okulu gezdi.

Reklamı Geç