Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE COŞKULU ŞÖLEN..

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği 1,600 çocuk için meydanda şölen düzenledi. Doyasıya eğlenen çocuklar, gösterileri ilgiyle izlerken, belediye tarafından kendilerine çeşitli hediyeler verildi.

umrsolen6Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet ettirdiği 1,600 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda büyük bir ‘Sünnet Şöleni’ gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerle dolu şölene büyük ilgi gösteren çocuklar, Ümraniye Meydanı’nı doldurdu. Şölene Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, İlçe Müftüsü Ercan Aksu, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

umrsolen1ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Sünnet Şöleni “Dünyanın ve Türkiye’nin ilk Minikler 1453 Mehter Takımı”nın sahne almasıyla başladı. Seslendirdikleri birbirinden güzel Mehter Marşları ile büyük beğeni toplayan Mehter takımı, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü. Programda çizgi film kahramanlarından maskot ekibine, Akrobasi Gösterisinden Jonklöre,  İllüzyon Gösterisinden İnteraktif Şova ve Mini Tiyatro grubuna kadar birbirinden güzel etkinlikler yer aldı. Çocukların zaman zaman eşlik ettiği gösteriler, birbirinden ilginç maharetlerin sergilendiği oyunlar, tekerlemeler, şarkılar ile devam etti.

umrsolen5BAŞKAN CAN: “ÜMRANİYE’Yİ GÜZELLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ”

Programda bir konuşma yapan Başkaı Hasan Can, “Bugün mutlu bir tablonun 11.sini yaşıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizi Ümraniye’mize kazandırdığımız bu güzel Meydan’da gerçekleştiriyoruz. Biz Ümraniye’yi göreve geldiğimiz günden beri güzelliklerle buluşturuyoruz. Yavrularımız aileleri ve yakınlarıyla beraber bugünü coşkuyla kutluyorlar” dedi. Can, “Bir kaç gün sonra Mübarek ay olan Ramazanla buluşacağız. Bu ayın 2.sinde meslek edindirme kurslarımızın muhteşem sergisini açmıştık. İnşallah Ramazan’ın başlangıcıyla birlikte Ramazan etkinliklerimizi hep beraber burada birlikte yaşayacağız. Her sene olduğu gibi bu senede Ümraniye’mizdeki hemşeri derneklerimizin yaklaşık 20-25 tanesinin stantlarını da görmüş olacağız. Geçen senelerde olduğu gibi yine 5-6 noktada ve çeşitli düğün salonlarında iftar yemekleri vereceğiz. Ayrıca hepimizin bildiği gibi 10 ayrı bölgede, sokak iftarları ile sofralar kuracağız. Yardıma muhtaç aileler için açtığımız sosyal market’ten ailelere verdiğimiz destek kartı ile alışveriş yapabilecekler. Ayrıca Sosyal Marketimizin sayısını da senenin sonuna kadar dörde çıkarmış olacağız” dedi.

umrsolen4Meydan’da dört ayrı noktaya kurulan stantlardan Hediyelerini alan çocukların sevinçleri yüzlerinden okunurken, Sünnet Şöleni’nden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler de Başkan Hasan Can’a teşekkür etti. Ayrıca Meydanda iki ayrı noktaya kurulan “Pop Korn” stantlarıyla çocuklara mısır, pamuk şekeri ve Osmanlı şerbeti ikram edildi.

umrsolen3

umrsolen2

Reklamı Geç