Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE DEVA’DAN GELECEĞE İSTİŞARE ZİYARETİ..

Demokrasi ve Atılım Partisi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nu ziyaret ederek ülke gündemi ve siyasi gelişmelere ilişkin konularda istişarelerde bulundu. Ümraniye ve ülke meselelerinin konuşulduğu ziyarette Keleş ve Çakıroğlu, daha sık ve düzenli biraraya gelme yönünde görüş birliğine vardı.

Türk siyasetinin en genç ve yeni partilerinden Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), yurt genelinde teşkilatlanma ve kongre süreçleri ile yapılanmasını sürdürürken Mimar Hasan Keleş başkanlığındaki Ümraniye İlçe Başkanlığı da saha çalışmalarını başlatıyor. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Keleş, ülke gündemi ve siyasi gelişmelere ilişkin konularda istişarelerde bulundu.

Ümraniye özelinde sorunlar, sokağın nabzı ve halkın beklentilerine ilişkin meselelerin konuşulduğu ziyarette ilçe başkanları daha sık biraraya gelme yönünde görüş birliğine vardı. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Çakıroğlu, DEVA Partisi’nin Türk siyasetine hayırlı olmasını temenni ettiği konuşmasında Ümraniye teşkilatına başarılar diledi. DEVA İlçe Başkanı Keleş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Vatandaşımızın hali ortada. Ekonomik kriz herkesi perişan etmiş durumda. Hepimizin ortak paydası ülkemiz ve milletimizin huzuru ile refahı” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç