Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE ENGELLİ BİZİZ ÇOCUK ŞENLİĞİ..

Ümraniye Sosyal Hizmet Merkezi

Ümraniye Sosyal Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen “3. Engelli Biziz Çocuklar Şenliği” 10 Aralık’ta Trabzonpark’ da coşku ile kutlandı.

İstanbul SMMM Odası Ümraniye Temsilciliğinin paydaşlığında bu yıl 3. sü gerçekleştirilen çocuk şenliğinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Engelli Evde Bakım Hizmeti” modelinden yararlanan 115 engelli çocuğumuz ile bakmakla yükümlü aile bireyleri katıldı. İstanbul SMMM Odasının dağıttığı çeşitli hediye ve oyuncaklarla çocuklar coşkuyla eğlenirken bakıcısı olan ebeveynlerinde ihtiyaçları için hediye çekleri takdim edildi.

Şenlikte konuşma yapan Ümraniye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Süleyman Ayan: “Engellilerimiz bilhassa da engellilerimizin 24 saat başından ayrılmadan bakımını gerçekleştiren bakıcılarımızın bu şekilde de olsa bir nebze nefes alabilmeleri, sosyal hayatın içinde olabilmeleri onların en önemli ihtiyaçlarıdır. Bu duyguları paylaştığımızda olumlu karşılayan ve gerçekleşmesi için bizimle paydaş olan, özveriyle gayret gösteren başta İstanbul SMMM Odası Ümraniye Temsilcisi Muhammet KANTARCI Bey’in nezdinde tüm ekibine ve mali müşavir arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah gelenekselleşen bu şenliğimiz gelişerek uzun yıllar devam eder” dedi.

Şenliğe katılan İstanbul SMMM Oda Başkanı Yücel Akdemir yapmış olduğu konuşmasında: “Bu  yıl üçüncüsünü düzenlenen ve küçük de olsa hediyelerle sevindirme fırsatı bulduğumuz engelli kardeşlerimizle birlikte olduğumuz bu anlamlı etkinlikte emeği geçen başta İSMMMO Ümraniye Temsilciliğindeki arkadaşlarımıza ve katılım gösteren değerli meslektaşlarımıza katkıları ve duyarlılıklarından ötürü minnettarız. Asıl anlamı hesap görme ve hesap verme olan muhasebe mesleğinin icracıları olarak özellikle böyle günlerde bizler de hep birlikte engelli kardeşlerimiz için yapabileceklerimizin muhasebesini  yapmış oluyoruz. Güzel düşüncelerimiz ve icraatlarımız aslında önce bir denizyıldızı gibi  her birine ve sonrasında var oldukları toplumumuzla birlikte tüm insanlığa yansıyacaktır” dedi.

Reklamı Geç