Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE FIRSATÇILARA VE STOKÇULARA DENETİM..

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Önüne gelen zam üstüne zam yapıyor. Bu stokçulara ve zam fırsatçılarına gereken cevabı vereceğiz. Belediye Başkanları Zabıta Müdürlüklerini harekete geçirmeli ve denetimler artırılmalı” sözlerinin ardından ilçe genelindeki denetimlerini sıkılaştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zam fırsatçılarına geçit verilmeyecek açıklamasının ardından Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın talimatıyla harekete geçen Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, marketleri ve toptancıları denetleyerek; satıştan kaçınan ve depolarda ürün stoğu yapan fırsatçılara imkân vermemek için denetimlerini arttırdı.

TÜM ÜRÜNLER A’DAN Z’YE DENETLENİYOR, FİYATLAR KARŞILAŞTIRILIYOR

Türkiye’de dolar artışını bahane ederek durumu fırsata çeviren bazı işletmeleri etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan denetimlerde ekipler, ilk olarak ürünlere gelişi güzel fiyat verilip verilmediğini denetledi. Tüm ürünleri A’dan Z’ye inceleyen ekipler, aldıkları ürünleri marketin kasasına götürerek fiyat karşılaştırması yaptı. Yapılan denetimlerde stokçuluk ve fiyatlarda fırsatçılık yapanlar hakkında tespit tutanak evrakı düzenlenerek Tüketici İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Ayrıca ürün stoğunun önüne geçilmesi için depolarda da denetim yapıldı.

Reklamı Geç