Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE İSMET YILDIRIM’LA YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI..

31 Mart seçimlerini kazanan

31 Mart seçimlerini kazanan Ak Parti Ümraniye Adayı İsmet Yıldırım, mazbatasını almasının ardından mevcut başkan Hasan Can’dan görevi devir-teslim alarak yeni dönemin startını verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan yerel seçimlerin ardından mazbatasını alan Ümraniye’nin Ak Parti’li yeni belediye başkanı İsmet Yıldırım, görevi devir-teslim aldı. 3 dönem boyunca 15 yıl Ümraniye’ye hizmet eden Başkan Hasan Can, “31 Mart seçimleri sonucu Ümraniye Belediye Başkanlığı’na seçilen Sayın İsmet Yıldırım’a bugün görevi teslim ettim. Allah yardımcısı olsun.15 yıl süreyle biz hizmet etmeye gayret ettik, bıraktığımız yerden O devam edecek, Allah kolaylık versin” dedi.

Başkan Hasan Can; “Bugün devrettiğim görevimle ilgili olarak, özellikle yakın mesai arkadaşlarım, başkan yardımcılarım, müdürlerim, ilçe teşkilatım, her kademesi ile ayrı ayrı teşekkür etmem gereken dostlarımdır. Allah hepsinden razı olsun. 3 dönem, 15 yıl süreyle bana Ümraniye Belediye Başkanlığı görevini layık gören partime, genel başkanımdan, en uç noktaya kadar teşkilat mensuplarıma ve beni bu göreve her sefer daha yüksek oyla seçen halkıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni dönemde Gönül Belediyeciliği’ne önem vereceklerini işaret eden Ümraniye’nin yeni belediye başkanı İsmet Yıldırım; “31 Mart seçimleri sonucu halkımızın teveccühüyle seçilmiş olduğumuz Ümraniye Belediye Başkanlığı görevimizi bugün teslim aldık. Bugünden itibaren halkımızla birlikte İstanbul’un yeni merkezi Ümraniye hedefimize yürüyeceğiz. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç