Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE KÜLTÜR-SANAT TAM GAZ

Ümraniye Belediyesi ve İlçe

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programları öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

umrkltrsn3Alanında önemli isimlerin ve öğrencilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programları tüm hızıyla devam ediyor. Milli Eğitim’e bağlı okullarda düzenlenen programlarda, öğrencilerle yazarlar bir araya geliyor. Ümraniye Belediyesi’nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Düzenlenen programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor.

umrkltrsntYazar Sinan Yağmur, Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan ve Yazar Ayla Ağabegüm kasım ayı boyunca öğrencilerle buluşuyor. Altı yıldır düzenlenen “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programlarında geçtiğimiz dönemde 52 etkinlikte birçok önemli isim, binlerce öğrenciyle bir araya geldi. Program, her ay farklı okullarda, farklı konuklarla düzenlenmeye devam edecek.

umrkltrsnt2Kasım ayı programı ise şöyle:

Sinan Yağmur
24 Kasım Salı, 13:00 Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi
24 Kasım Salı, 15:00 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
25 Kasım Çarşamba, 13:00 Yunus Emre Ortaokulu
25 Kasım Çarşamba, 15:00 Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi

Yusuf Kaplan
30 Kasım Pazartesi, 14:00 Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ayla Ağabegüm
20 Kasım Cuma, 13:30 Erkut Soyak Anadolu Lisesi

Reklamı Geç