Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE MUHARREM AYININ İFTAR MENÜSÜ ‘KARDEŞLİK’ OLDU

Ümraniye belediye Başkanı Hasan

Ümraniye belediye Başkanı Hasan Can, Kazım Karabekir Cem Evi ve Kültür Derneğinde verilen Muharrem ayı iftar yemeğinde, Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. İftarın ardından konuşan Başkan Hasan Can, bu aylarda kardeşliğin kaçınılmaz olduğun ifade etti

umrancemeviiftar3Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Muharrem ayı vesilesiyle Kazım Karabekir Mahallesi Cem Evi ve Kültür Derneğinde verilen yapılan iftar yemeğinde Alevi vatandaşlarla buluştu. İftar yemeğine Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları Salim Çetinkaya, Muharrem Balık ve Sevgi Muslu,  Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Emin Mollaoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve Ümraniyeli Alevi vatandaşlar katıldı.

umrancemeviiftar4BAŞKAN HASAN CAN: “BU AYLARDA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİKTİR”

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Muharrem Ayı’nın öneminden bahsetti. Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Hasan Can, muharrem ayının  kardeşliğin pekişmesine vesile olduğunu ifade etti.  Tarih süreç içerisinde kimi zaman Alevi ve Sünniler arasına nifak tohumları ekilmeye çalışıldığını hatırlatan Başkan Hasan Can, Alevi ve Sünnilerin aynı topraklar üzerinde barış ve kardeşlik içerisinde bugüne kadar yaşadıklarını ve aynı kardeşlik duyguları çerçevesinde yaşamaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Hasan Can, konuşmasında Ümraniye Belediyesi olarak hiçbir ayırım yapmaksızın, tüm vatandaşlara hizmet götürmek için canla başla çalıştıklarını ifade ederek, aynı samimi yaklaşımla hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.

umrancemeviiftar2

umrancemeviiftar1

 

Reklamı Geç