Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE ÖĞRETMENLERE ANLAMLI HEDİYE..

Ümraniye Belediyesi her yıl

Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmayarak, 2018-2019 Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması münasebetiyle ilçedeki tüm okullara belediye ekipleri tarafından Benjamin süs bitkisi hediye edildi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana bulunduğu her platformda gençlere, onların eğitimine ve eğitimcilere verdiği önemi vurgulayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmadı. 2018-2019 Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla beraber belediye ekipleri tarafından ilçede bulunan 99’u resmi, 210’u özel okul olmak üzere toplamda 214 okul ziyaret edildi ve üzerinde Başkan Hasan Can’ın “Çok kıymetli meslektaşlarımıza 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında; sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun” yazılı tebrik mesajının yer aldığı Benjamin süs bitkisi hediye etti.

2018-2019 Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nda bir kez daha unutulmadıklarını gören öğretmenler, her alanda eğitime destek veren kendisi de bir eğitimci olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Reklamı Geç