Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE SAHA ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR..

Ümraniye’de yapılan Sevgi Yürüyüşü’nde

Ümraniye’de yapılan Sevgi Yürüyüşü’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can vatandaşlara karanfil dağıttı. Günboyu süren saha çalışmaları MODOKO’da esnaf buluşmasıyla devam etti..

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 11Ümraniye Hz. Ali Camii’nde düzenlenen çorba dağıtım programının ardından 23 Nisan Caddesi’nden başlayan sevgi yürüyüşü programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 9Sevgi yürüyüşü 23 Nisan Caddesi’nden başlayıp, Mithatpaşa Caddesi’nde son buldu. Yürüyüş sırasında çok yoğun bir ilgiyle karşılaşan konuklar, ellerindeki karanfilleri vatandaşlara dağıttılar.

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 5AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Modoko Mobilyacılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Ümraniye’de vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki bayrak törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Başkan Hasan Can; Çakmak Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Çakmak Mahallesi akkartal.org Sosyal Yardımlaşma Derneğine giderek Ümraniyelilerle bir araya geldi; ardından Modoko Mobilyacılar Sitesi esnafını ziyaret etti. Modoko’da düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Özçelik, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir, Maliki Ejder Batur ile Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Modoko esnafı katıldı.

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 1Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Özçelik programdaki konuşmasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, 16 Nisan referandumunun önemini anlatarak, istikrarın sürmesi gerektiğini dile getirdi.

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 3Belediye Başkanı Hasan Can, programda yaptığı konuşmada esnafların ülke ekonomisi açısından önemini dile getirerek; ilçedeki esnafa her zaman destek olduklarını dile getirdi. 16 Nisan referandumuna da değinen Başkan Hasan Can, Yeni Anayasa ve sistem hakkında bilgi vererek esnaftan “Evet” sözü aldı.

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 13AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş 16 Nisan’daki referandumla alakalı bilgi vererek,  “Önümüzdeki oylama siyasi bir seçim değil, bu seçimle bu ülkenin yeni sistemini oylayacağız. Ülkemizi ileriye götürecek yenilikler için bizler referandumun olumlu sonuçlanmasını istiyoruz” dedi.

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 12

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 2

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 10

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 7

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 6

ümraniye sevgi yürüyüşü ve modoko 8

Reklamı Geç