Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GECESİ..

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Kaymakamlığı; 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle bir program düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin 102. yılında şehit aileleri Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda ağırlandı. Başkan Hasan Can, Ümraniye’de 101 şehidimizin olduğunu söyledi..

ümraniye şehit aileleri yemek 6Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı Hasan Can ve Kaymakam Suat Dervişoğlu’nun yanı sıra; İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, CHP İlçe Başkanı Cafer Aktürk, MHP İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, STK Temsilcileri, muhtarlar ve Şehit aileleri katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

ümraniye şehit aileleri yemek 7Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can programda yaptığı konuşmada; Çanakkale Zaferi’nin asla unutulmaması gerektiğini söyleyerek; “Ülkemiz geçmişten bugüne çok şehit verdi. 1071, 1453, Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı ve son olarak 15 Temmuz. Ümraniye’de bugüne kadar 101 şehit tesbit ettik, şehitlerimizin ailesi bizim ailemizdir” dedi. Avrupa’nın son günlerdeki tutumunu değerlendirerek, gayrimüslimlere saygı duyan bir millete mensup olduğumuzu söyleyen Başkan Hasan Can, “Çanakkale şehitlerine ve vatan için canını siper eden herkese rahmet diliyorum” dedi. 16 Nisan’daki referandumdan da bahseden Başkan Hasan Can, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.

ümraniye şehit aileleri yemek 5Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu; şehitlere rahmet dileyerek tarih bilincinin öneminden bahsetti ve “Bu topraklar şehitlerin kahramanlıklarıyla var olmuştur. Çanakkale Zaferi’ni heyecan ve gururla yâd ediyoruz” dedi.

ümraniye şehit aileleri yemek 4

ümraniye şehit aileleri yemek 1

ümraniye şehit aileleri yemek 3

ümraniye şehit aileleri yemek 2

Reklamı Geç