Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE BÜYÜK SİVASLILAR BULUŞMASI..

Millî Eğitim Bakanı İsmet

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’deki Sivas Koyulhisar Kızılelma Köyü Derneği ve Sivas Koyulhisar Güzelyurt Köyü Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

ümraniye bakan yılmaz 5Bakan İsmet Yılmaz ve Başkan Hasan Can’ı Sivas Koyulhisar Kızılelma Köyü Derneği’nde Dernek Başkanı Hasan Bingöl ve Sivas Koyulhisar Güzelyurt Köyü Derneği’nde Dernek Başkanı Ali Koç ağırladı. Programlara Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve Sivaslılar katıldı.

ümraniye bakan yılmaz 1AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu programlarda selamlama konuşması gerçekleştirerek 16 Nisan referandumundan bahsetti.

ümraniye bakan yılmaz 4Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sivas ilinin güzelliklerinden bahsederek Sivaslılarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ümraniye’deki 2B arazilerinin durumunu da anlatan Başkan Hasan Can, 16 Nisan referandumundan da bahsederek yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında bilgi verdi.

ümraniye bakan yılmaz 6Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, geçmişten günümüze Türkiye’deki yönetim şeklini anlatarak; 16 Nisan referandumunda oylanacak yeni sistemin faydalarından bahsetti. Yeni sistemin kalkınma ve istikrarı beraberinde getireceğini söyleyen Bakan Yılmaz, yeni sistemin ülkemiz için yararlı olacağını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

ümraniye bakan yılmaz 3

ümraniye bakan yılmaz 2

Reklamı Geç