Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR..

Tüm mahallelerde kar küreme

Tüm mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Ümraniye Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmuyor. Ümraniye Belediyesi yoğun kar yağışı süresince ilçede kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 7/24 devam edecek.

ümraniye sokak hayvanları 5Ümraniye Belediyesi, etkili olan kar yağışı öncesinde ekiplerin gerekli hazırlıklarını tamamladı ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. şiddetini artıran kar yağışının ardından Ümraniye Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı. Ana arterler ve sokak aralarının trafiğe açık tutulması için 35 mahallede belediye ekipleri tarafından tuzlama ve kar küreme çalışmalarıyla, Ümraniye sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için karla mücadele ekipleri 24 saat mesai yapıyor.

ümraniye sokak hayvanları 3Ayrıca Ümraniye Belediyesi, ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına, yem ve yiyecek bırakarak aç kalmamasını sağlıyor. Öte yandan zarar gören hayvanlar rehabilitasyon merkezine götürülerek tedavisi yapılarak, müşahede altına alınıyor.

ümraniye sokak hayvanları 4

ümraniye sokak hayvanları 2

ümraniye sokak hayvanları 1

Reklamı Geç