Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE SÜNNET ÇOCUKLARINA FESTİVAL GİBİ ŞÖLEN..

Ümraniye Belediyesi, bu yıl

Ümraniye Belediyesi, bu yıl da binlerce Ümraniyeli Çocuğu Sünnet Şöleni’nde buluşturdu. Şölende çocuklar; müzikal akrobasi, illüzyon gösterileri, interaktif şov ve çocuk tiyatroları gibi birbirinden güzel etkinliklerle de doyasıya eğlendi.

“Tüm çocuklar özeldir” felsefesiyle çocuklarımıza büyük önem veren Ümraniye Belediyesi, ilçedeki tüm çocukların kendini özel hissetmesi için çeşitli etkinlik ve şenlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu bağlamda binlerce çocuğun sünnet ettirildiği; müzikal akrobasi, illüzyon gösterileri, interaktif şov ve çocuk tiyatroları gibi birbirinden güzel etkinliklerin de yer aldığı şölen Ümraniye Santral etkinlik alanında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Sevecen ve babacan tavırlarıyla çocukların gönlünü kazanan ve heyecanlı günlerinde de onları yalnız bırakmayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Binlerce çocuğumuz sünnet olacak. Ailelerine şimdiden hayırlı olsun” dedi ve 16 gün boyunca devam edecek olan çocukların aileleriyle birlikte eğlendiği ‘Çocuk ve Aile Şenliği’nden de bahsederek, şenliğe tüm Ümraniyelileri davet etti.

Programın sonunda Ümraniye Belediyesi tarafından dağıtılan hediyelerle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Ayrıca çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri de ikram edildi.

Reklamı Geç