Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE YAĞIŞIN İZLERİ TEMİZLENDİ..

İstanbul’da dün etkili olan

İstanbul’da dün etkili olan yağmur ve dolu ile birlikte harekete geçen Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, gün boyunca yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, dolunun etkisi ile yollara saçılan yaprakları temizlemek için aralıksız çalışırken, bir taraftan da su baskını ihbarlarını değerlendirdi.

Dün İstanbul’da aniden bastıran yağmur ve ardından yaşanan dolu, Ümraniye’de de etkili oldu. Özellikle dolunun etkisi ile park ve bahçeler ile kaldırımlarda bulunan ağaçların yaprakları etrafa saçıldı. Bu durum karşısında harekete geçen Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğine neden olan yaprakları temizlemek için seferber oldu. Park ve bahçelerde yerlere saçılan ağaç yaprakları ekiplerin çalışmaları ile temizlendi.

Su baskınlarına müdahale edildi, kanallar temizlendi

 Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Bakım ve Onarım ekipleri, dün yaşanan yağmurun ardından ilçenin çeşitli yerlerinden gelen su baskını ihbarlarını tek tek değerlendirdi. İlçe genelinden 30 su baskını ihbarı gelirken, olay yerine giden ekipler su basan işyeri ve evlerdeki suları motopomp yardımı ile tahliye etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü Ulaşım ve Altyapı ekipleri de cadde ve sokaklarda su tahliye kanallarının temizliğine yönelik yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Özellikle köprü altlarında biriken suların tahliyesi için çalışma yapan ekipler, kanalları açarak ulaşımın sorunsuz bir şekilde sürmesini sağladı.

Reklamı Geç