Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE YENİ BİR GELENEK Mİ BAŞLIYOR…

Geçtiğimiz 2019 yılının son

Geçtiğimiz 2019 yılının son gününü ilçedeki siyasi parti teşkilatlarına yaptığı ziyaret programlarına ayıran Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yeni yıla ilişkin iyi niyet ve düşüncelerini paylaştı. CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, İYİ Parti ve Ülkü Ocakları ile Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret eden Başkan Yıldırım’ın nezaket ziyaretleri oldukça olumlu karşılandı.

2019 yılının son gününü ilçedeki siyasi parti teşkilatlarına yaptığı ziyaretlere ayıran Ümraniye Belediye Başkanı İstem Yıldırım, ilçede uzun zamandır yaşanmayan bir geleneğin belki de öncülüğünü yaptı. Büyük Birlik Partisi, Ümraniye Ülkü Ocakları, İYİ Parti İlçe Başkanlığı ve CHP’yi ziyaret eden Başkan Yıldırım, yılın son gününde yaptığı ziyaretlerde yeni yıla ilişkin iyi niyet ve düşüncelerini paylaştı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Yıldırım’ın ziyaretleri oldukça olumlu karşılandı.

Başkan İsmet Yıldırım, “CHP Ümraniye İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduk. Yeni yıllarını tebrik ederek sağlık ve mutluluklar diledik. İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ve parti üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

‪İYİ Parti ilçe başkanlığında Başkan Yüksel Karaçam ve partililer tarafından ağırlanan Yıldırım, “İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulunduk. Yeni yıllarını tebrik ederek sağlık ve mutluluklar diledik” dedi.  

Başkan İsmet Yıldırım; “Ümraniye Ülkü Ocakları’nı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

BBP İlçe Teşkilatı ziyareti ile ilgili olarak Yıldırım; “Büyük Birlik Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. İlçe Başkanı Cemal Sorgucu’ya nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç