Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE YEREL BASINLA REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ..

Referanduma doğru bölge yerel

Referanduma doğru bölge yerel basın temsilcileriyle bir araya gelip durum değerlendirmesi yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, önemli açıklamalarda bulundular. İlçe genelinde her sene iki anket yaptırdığını söyleyen Başkan Hasan Can, bu referandumla ilgili ilk anket sonucunun 1 Kasım seçimlerinin üzerinde çıktığını ifade ederek; “Çok şükür uçağın burnu yukarı yönlü ve ivme hızla tırmanıyor” şeklinde konuştu.

ümraniye yerel basın bulusması 1Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda, yerel medya mensupları ile bir araya gelen Başkan Hasan Can ve İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, yoğun temponun artarak devam ettiğini söylediler. Programa Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Tanıtım Medyadan Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tur, Tanıtım Medyadan Sorumlu AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya ve yerel medya mensupları katıldı.

ümraniye yerel basın bulusması 6Programda Tanıtım Medyadan Sorumlu Ümraniye AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, açılış ve selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ümraniye yerel basın bulusması 5Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, 16 Nisan günü parti mensupları olarak yapacakları çalışmalar ve gündeme dair bir konuşma gerçekleştirdi.

ümraniye yerel basın bulusması 4Tanıtım Medyadan Sorumlu İstanbul AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tur, konuşmasında ev sahipliğinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti ve 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun öneminden bahsetti.

ümraniye yerel basın bulusması 2Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yerel medyanın mensuplarının sorularını cevapladı. Gelen sorular arasında Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanın son durumu ve referandum çalışmaları verdi. Başkan Hasan Can, “Ümraniye’de kapı kapı dolaşıp, vatandaşımıza Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini anlatıyoruz” dedi. Her yıl ilçe genelinde iki anket yaptırdıklarını kaydeden Başkan Can, “Bu yıl da elimize gelen ilk anket sonucuna göre referandum için 1 Kasım seçimlerinin üzerinde bir sonuç gözüküyor. Çok şükür uçağın burnu yukarı yönlü ve ivme hızla yükseliyor. 16 Nisan’a kadar daha zaman var ve milletimiz gerçekleri her geçen gün daha iyi görüyor. Tahminim odur ki Ümraniye’de yüzde 65’lerin de üzerinda hatta 67-68’leri bulacağız” dedi. Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanının son durumu ile alakalı açıklama yapan Başkan Hasan Can, “Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanımızın otopark ihalesi yapıldı ve yakın zamanda temeli atılacak” dedi ve Ümraniye Büyük Camii ve Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı projeleri hakkında bilgi verdi.

ümraniye yerel basın bulusması 3

ümraniye yerel basın bulusması 7

Reklamı Geç