Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK..

Yüzme bilmeyen ve tatile

Yüzme bilmeyen ve tatile gidemeyen Ümraniyeli çocuklara müjde! Ümraniye Belediyesi “Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla 4 sene önce başlattığı yüzme havuzlarını bu yıl da 15 ayrı okulda kurdu. Başkan Hasan Can, medya mensuplarına yüzme havuzlarıyla ilgili bilgi verdi.

Ümraniye Belediyesi bu yıl da ilçedeki 15 okulun bahçesine yüzme havuzları kurarak profesyonel yüzme hocaları eşliğinde yüzme kurslarını başlattı. Ümraniye’de yüzme bilmeyen çocuk kalmasın, tatile gidemeyen çocuklar İstanbul’da da tatillerini eğlenceli ve verimli geçirebilsinler diye yapılan ve 7 hafta sürecek olan yüzme kursları Ümraniyeli çocuklar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Hasan Can, Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi’ndeki havuzda yüzme kursuna katılan öğrencilerle bir araya geldi ve ayrıca birçok TV kanalı ve gazeteye yüzme havuzları hakkında bilgilendirmede bulundu. Röportajlar esnasında Başkan Can’a; Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Mesut Özdemir eşlik etti.

Başkan Hasan Can, çocuklara yüzme derslerinden önce ve sonra değerler eğitimi vermek için kurulan değerler eğitimi sınıfında öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere hitap eden Başkan Hasan Can, “Sizlerin burada tatil yapmanızı, yüzme öğrenmenizi sağlıyoruz. Aynı zamanda değerler eğitimi dersleriyle de gelişiminize katkıda bulunuyoruz. Yüzme havuzları, oyun parkurları ve değerler eğitimleri belediyemizin yaz tatilinizi daha iyi geçirmeniz için düzenlediği programlar” dedi. Millî birlik ve beraberliğin öneminden ve ülkenin geleceği için çocuk ve gençlerin eğitiminin öneminden bahseden Can, “Bizler herkes tarafından sevilen insanlar olmak istiyorsak, doğru ve dürüst insanlar olmalıyız. Ben hepinize başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmanın sonunda öğrenciler ve veliler, Başkan Hasan Can’a kültür, sanat, eğitim ve spora verdiği destekler ve yüzme kurslarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Reklamı Geç