Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DEKİ SOSYAL MARKETTE RAMAZAN MESAİSİ

Ümraniye Belediyesi tarafından yılbaşında

Ümraniye Belediyesi tarafından yılbaşında hizmete açılan ‘Sosyal Market’ Ümraniyeli yardıma muhtaç ailelere hizmet vermeye devam ediyor.

sosyalmar0Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye’deki yardıma muhtaç vatandaşlar için hazırlanan, içinde bir markette bulunacak bütün ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı Sosyal Market Ramazan ayında da müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Paranın geçmediği markette Belediye tarafından belirlenen yardıma muhtaç ailelere dağıtılan ‘Sosyal Destek Kartı’ ile alışveriş yapılıyor. Gıdadan temizlik malzemelerine, et reyonundan giyim reyonuna kadar her türlü ihtiyaca karşılık verebilecek şekilde tasarlanan ‘Sosyal Market’, Ramazan ayında 6.500 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.

BAŞKAN HASAN CAN; “SOSYAL MARKETİMİZDEN RAMAZANDA 6.500 AİLE YARARLANDI”

Sosyal Market’in artık bir ihtiyaç olduğuna değinen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ‘’İhtiyaç sahipleri, verilen Sosyal Destek kartı ile Gıda ve ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu Sosyal Marketten alışveriş yapabilecekler.’’ Sosyal Market’in süpermarket gibi hizmet vereceğini de ifade eden Başkan Hasan Can, “Buraya gelen mallar aynı süpermarketlerde olduğu gibi barkotlu. Buradan alışveriş parayla değil. Kredi kartı sistemiyle, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzde kayıtlı yardıma muhtaç ailelerin derecesine göre Sosyal Destek Kartımıza belli bir limit kredi yüklüyoruz. O yüklediğimiz limite göre aileler marketimize gelerek burada ihtiyaçlarına göre alışveriş yapabiliyor’’ dedi. Sosyal Market’ten Ramazan ayında 6.500 aileye alışveriş imkanı sağladıklarını da söyleyen Başkan Hasan Can,  yılsonuna kadar Sosyal Market’in sayısını dört’e çıkaracaklarını da sözlerine ekledi.

Ümraniye Belediyesi, Sosyal Marketten alışveriş yapan aileleri, servis ile belirli bir noktadan alıp, alışveriş sonrası da aynı noktalara bırakıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamı Geç