Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DEN TUNCELİ ÇEMİŞGEZEK VE PERTEK’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ..

Ümraniye Belediyesi, Gönül Sofralarını

Ümraniye Belediyesi, Gönül Sofralarını bu kez de Tunceli Çemişgezek ve Pertek’teki vatandaşlarla paylaştı.

Tunceli Çemişgezek’te gerçekleştirilen iftar programından önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile birlikte, Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez ve Çemizgezek AK Parti İlçe Başkanlığı ile bölge esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği bölge iftarlarının ikincisi Tunceli Çemişgezek ve Pertek’te gerçekleşti. Çemişgezek’te gerçekleşen kardeşlik ve paylaşmanın sembolü olan iftar sofrasına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Tunceli protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pertek’te gerçekleşen iftar sofrasına ise; AK Parti Pertek İlçe Başkanı Halit Sağlıyan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Yıldız Güngör ve AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Erhan Öz ile Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve çok sayıda Pertekli vatandaş katıldı. Tunceli Pertek iftarında AK Parti Pertek İlçe Başkanı Halit Sağlıyan, Pülümür Nazimiye civarında meydana gelen çatışma esnasında Şehit haberi aldığını söyleyerek; “Yüreğimizin burkulduğu hadisede Şehidimize Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çemişgezekteki iftar programında selamlama konuşması gerçekleştirerek Ramazan-ı Şerif’in kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu söyledi. Ardından yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının şimdiden mübarek olması duasında bulundu.

Programda bir konuşma gerçekleştiren, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, bölge iftarlarının “İstanbul, Ümraniye’den Tunceli’ye Gönül Sofraları” ile tamamlandığını söyledi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyleyen Mustafa Ataş, Tuncelililerle iftarda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; bu gönül sofralarında buluşmaya vesile olan Ümraniye Belediyesi ve Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediyesi Tunceli’de düzenlediği bölge iftarlarını Tunceli Merkez’de kurulan “Gönlümüz Bir Soframız Bir” iftar sofrası ve Çemişgezek, Pertek’te kurulan “İstanbul, Ümraniye’den Tunceli’ye Gönül Sofraları” ile tamamlamış oldu.

Reklamı Geç