Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYELİ BEKAR AİLESİ’NİN EN MUTLU GÜNÜ..

Bölgemizin tanıdık ailelerinden Bekarlar

Bölgemizin tanıdık ailelerinden Bekarlar Ailesi’nin en genç bireyi Ertuğrul Bekar, görkemli bir törenle Hansenur Birgün’le bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

bekardugn7Ümraniye’nin önde gelen tanınmış ailelerinden Bekarlar Mobilya’nın sahiplerinden Ergün Bekar’ın biricik oğlu Ertuğrul Bekar, Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirilen muhteşem bir törenle hayatını Hansenur Birgün’le birleştirdi. Karadeniz müziğinin ünlü ismi İsmail Türüt’ün de sahne aldığı görkemli gecenin pek çok özel konuğu vardı.

bekardugn9Gecede Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli genç çiftin nikahını kıyarken; nikah şahitleri arasında yer alan Samsun Vali Yardımcısı eski Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım da aile cüzdanını gelin hanıma ‘hayırlı olsun’ dilekleri ile takdim etti.

bekardugn2Düğün, Ümraniye’nin en köklü esnaf ailelerinden Bekarlar’ın olunca haliyle davetliler de her biri birbirinden özeldi. Siyaset ve iş dünyasından pek çok ismin katıldığı törene; aile yakınlarının yanı sıra Kadir Gurbetci, Erol Diken, Sabri Şenel, muhtarlar; Kadir Delibalta, Halil Dalçık, Temel Mert, Fuat Korkmaz gibi pek çok isim katıldı.

bekardugn11Nikah merasimi ile başlayan tören daha sonra uzun uzadıya ‘hayırlı olsun’ tebrikleri ile devam etti. Son derece eğlenceli ve renkli geçen gecenin finalinde ise ünlü türkücü İsmail Türüt sahne aldı. Kendine has yorumu ve güzel sesiyle konukları eğlendiren Türüt, oldukça eğlenceli anlar yaşattı. Biz de Yerel Gazete olarak; Bekarlar’ın izdivacını tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz.

bekardugn8

bekardugn5

bekardugn6

bekardugn4

bekardugn3

bekardugn1

bekardugn12

bekardugn10

 

Reklamı Geç