Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR SURİYELİ KARDEŞLERİYLE BULUŞTU..

Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla Ahmet

Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu tarafından düzenlenen Minik Kalpler, Kocaman Yürekler, Sevgi Panayırı programında Suriyeli öğrencilerin Türkçe öğrenmesi tüm öğrencilerin katılımıyla kutlanarak; çocukların ilişkilerinin pekiştirilmesi sağlandı.

ümraniye suriye çocuklar 4Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla, Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu’nda okuyan Suriyeli çocukların Türkçe öğrenmeleri vesilesiyle düzenlenen Minik Kalpler, Kocaman Yürekler, Sevgi Panayırı programı Suriyeli çocukların iletişimlerini kuvvetlendirmek, öğrendikleri dil konusunda pratik yapabilmelerini sağlamak ve arkadaşlarıyla ilişkilerini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu Müdürü Nevzat Irmak, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

ümraniye suriye çocuklar 2Programda bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu Müdürü Nevzat Irmak, Ümraniye Belediyesine ve Başkan Hasan Can’a eğitime ve okullarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ümraniye suriye çocuklar 1Ardından bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, etkinlik için okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik ederek öğrencilere hediye takdim etti.

ümraniye suriye çocuklar 3

Reklamı Geç