Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYELİ GENÇLER ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ..

Başkan İsmet Yıldırım ve
Başkan İsmet Yıldırım ve gençler, Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir araya gelerek şehitler için ellerinde bayraklarla sabah yürüyüşü yaptı.

Dört ay sonra cumartesi kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve gençler Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Başkan İsmet Yıldırım sabah yürüyüşünde gençlerle sohbet ederek, sporun önemine vurgu yaptı. Bitlis’te şehit düşen askerler için yapılan sabah yürüyüşü maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi. Yürüyüşün sonunda gençlere kahvaltı ikramında bulunuldu.

Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bu güzel cumartesi gününde gençlerimizle Ümraniye Millet Bahçemizde sabah sporunda bir araya gelerek baharı başlatmış bulunuyoruz. Bu hafta elim bir kaza sonucu Bitlis’te 11 askerimiz şehit oldu. Başta Korgeneral Osman Erbaş olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türk milleti olarak başımız sağ olsun. Biz gençlerimize güveniyoruz. Eli kalem tutan, dünyayla yarışan gençler istiyoruz. Ümraniye’de gençlerimizin her etkinliğinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç