Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN 2020 YILI FAALİYET RAPORU OYÇOKLUĞU İLE GEÇTİ..

Ümraniye Belediyesi 2020 Yılı

Ümraniye Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Başkan İsmet Yıldırım, raporla ilgili yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı. Rapor, görüşmelerin ardından CHP’nin ret oyuna karşılık AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi.

Geçtiğimiz hafta Nisan ayı oturumlarını tamamlayan Ümraniye Belediye Meclisi, son oturumda 2020 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere Belediye Meclisi’nde toplandı. Ümraniye Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, meclis gündeminde ele alındı. İktidar Ak Parti ve muhalefet CHP meclis üyeleri arasında yine sert tartışmaların yaşandığı faaliyet raporu görüşmelerine Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak meclise sunum yaptı.

İktidar meclis üyelerinin dile getirdiği hesaplararası transferlerin muhasebe açısından makul olabileceğini kaydeden CHP Grup Başkanvekili Ali Kılıç, 25 yıllık bir yönetimin artık neyi nasıl planlayacağını yapabiliyor olması gerektiğini söyledi. Kılıç, “Evet bütçeler yüzde 5 artı eksi olabilir hatta olağanüstü zamanlarda bu yüzde 5, yüzde 10’lara da çıkabilir, artabilir fakat hiçbir zaman yüzde 50’lere veya müdürlükler arasındaki geçişler yüzde 1856’lara çıkmaz. Planlamanın daha ayakları yere basan bir şekilde yapılması gerekir” dedi. Kılıç, faaliyet raporunda yer alan diğer konulara ilişkin de sert eleştirilerde bulundu.

Görüşmelerde raporla ilgili ayrıntılı bilgiler içeren sunum eşliğinde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2020 yılı içerisinde çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Faaliyet raporunda yer alan hizmet ve yatırımları sunum halinde anlatan Başkan Yıldırım,  Görüşmeler sonucunda yapılan oylamada, Ümraniye Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi.

Reklamı Geç