Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN BAĞIMSIZLARI İLE 24 HAZİRAN VE SONRASINI KONUŞTUK..

24 Haziran seçim sonuçlarını

24 Haziran seçim sonuçlarını gazetemize değerlendiren Ümraniye Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri Nevzat Yıldırım ve İlyas Hayal, iktidarı daha fazla harekete geçirmek için güçlü bir ana muhalefetin şart olduğunu vurguladılar. Bunun için de ana muhalefette değişimin kaçınılmaz olduğunu dile getiren Yıldırım ve Hayal, “Dünyada demokrasisi oturmuş tüm ülkelerde başarısız olan muhalefet kendini yenilemeye çalışırken bizde bunu iktidar partisi yapıyor. Ana muhalefetin değişim ve dönüşümden kaçması anlaşılır değil” dediler.

Ümraniye’de uçan kuştan haberlerinin olduğunu anlatan bağımsız meclis üyeleri Yıldırım ve Hayal, “Bu ilçede elbette her şey güllük gülüstanlık değil. Örneğin prestij proje Alemdağ Caddesi’nde bayram geceleri binlerce işportacı sabaha kadar cirit atıyor ve cadde gündüzleri tinerci ve baliciden geçilmiyor. Tabi ki Ümraniye’de her şey çok daha güzel olabilir. Lakin bunun için yerel idarecilerimizin yanı sıra muhalefetin de güçlü olması gerekiyor” dediler.

Ümraniye Belediyesi’nin ilçedeki sorunların çözümü noktasında son derece iyi niyetle hareket ettiğine şahit olduklarını ifade eden İlyas Hayal; “Bizler bağımsız üyeler olarak belediye meclisine taşıdığımız her konuda iktidar partisi ve Başkan Hasan Can’ın çözümleyici yaklaşımıyla karşılanıyoruz.  Örneğin otistik çocuklarımız için rehabilitasyon merkezi gibi önerilerimiz dikkate alınarak sonuca ulaştırıldı. Başkan Hasan Can’ın, meclise taşınan mantıklı her öneriye çözüm bulunması yönünde talimatı var” diye konuştu.

Geçtiğimiz Mart ayı meclis oturumunda, artan şehit haberleri karşısında meclisin İstiklal Marşı ile başlaması ve 3 aylık huzur haklarının şehit ailelerine bağışlanması hususlarında önerge verdiklerini kaydeden Nevzat Yıldırım; “Bu son derece anlamlı önerimize Ak Parti gurubu olumlu yaklaşırken ne yazık ki eski partimiz ana muhalefet CHP üyelerinin 3 aylık huzur haklarını bağışlamak için imza vermemesi bizleri üzmüştür” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklamı Geç