Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN EMEKTAR ESNAFINA HİZMET BERATI VERİLDİ..

Ümraniye Belediyesi, MODOKO’da düzenlediği

Ümraniye Belediyesi, MODOKO’da düzenlediği programla ilçe genelinde 25. hizmet yılını tamamlamış esnafa ‘Hizmet Berat’ı takdim etti. Programda konuşan Başkan İsmet Yıldırım, esnaf kültürü ve ahilik vurgusu yaptı.

Esnafla sık sık bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez MODOKO’da düzenlenen Berat Takdim Töreni vesilesiyle esnafla bir araya geldi. İlçe genelinde 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar, belediye tarafından “Hizmet Beratı” ile onurlandırıldı. Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi ve Dudulluspor Başkanı Ali Yazlı, KADOSAN Başkanı Erdal Boyacı ve İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar gibi çok sayıda davetlinin katıldığı programda 30 esnaf hizmet beratı aldı.

Programda konukları selamlayan MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan; “Ümraniye Belediyesi tarafından MODOKO’da 25. yılını dolduran esnafımıza Belediye Başkanımız Sn. İsmet Yıldırım tarafından hizmet beratları verilmesi hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Bu anlamlı organizasyonlarından dolayı Sayın başkanımıza ve nezdinde emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, Ümraniye Belediyesi ile işbirliği halinde güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek hedeflerinin bu işbirliğini daha ileriye taşımak olduğunu dile getirdi.

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2021 yılının “Ahilik Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatarak esnaf kültürünün önemine vurgu yaptı. Başkan Yıldırım, “Bu yıl, Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde Ahilik Yılı olarak ilan edildi. Ahilik demek; kardeşlik, cömertlik ve yardımlaşma demektir. Esnafımızın Anadolu’daki bu kültürünü, İstanbul’da Modoko ve etrafındaki esnaflarımızın ciddi şekilde yerine getirdiğini görüyorum. Biz de hizmette 25 yılını doldurmuş esnafımıza plaket vermek istedik. İlçemizde 40 bine yakın esnafımız var. Bu önemli bir rakam” dedi.

“Modoko, mobilyanın başkentidir” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, “Buradan dünyanın çeşitli yerlerine ciddi ihracat yapılıyor. Yaptığımız tarama sonucunda 700’den fazla 25 yılını tamamlamış esnafımız olduğunu tespit ettik. Bugün 30 esnafımız ile buradayız. Yapacağımız diğer programlar ile 700 esnafımıza daha plaketlerini takdim etmiş olacağız. Esnafımız pandemi yüzünden bazı sıkıntılar yaşadı. Her şerde bir hayır olduğunu düşünenlerdeniz. Hükümetimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız nezdinde her türlü hizmeti esnafımıza, ihtiyaç sahiplerine ve hasta kardeşlerimize tüm kamu kurumlarıyla gerektiği şekilde yaptı” dedi. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymanın çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yıldırım, “Esnaf kardeşlerimize işlerinde başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Reklamı Geç