Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN İLK İSTİHDAM FUARI BAŞLIYOR..

Ümraniye Belediyesi ve İŞKUR

Ümraniye Belediyesi ve İŞKUR iş birliği ile bu yıl ilki “Burada İş Var!” sloganıyla düzenlenecek olan 1. Ümraniye İstihdam Fuarı 7 Ocak’ta başlıyor. Üç gün sürecek olan fuarda yaklaşık 3 bin vatandaşa istihdam sağlanacak.

Ümraniye Belediyesi bünyesinde yer alan İstihdam Merkezi kurulduğu 2010’dan beri binlerce Ümraniyelinin iş sahibi olmasına aracılık etti. Personel arayan işletmeleri ve iş arayan vatandaşları bir araya getiren İstihdam Merkezi, hem işletmelerin hem de iş arayanların nitelik ve taleplerine uygun yönlendirmeler yapıyor.  Firmalar ve iş arayan vatandaşlar istihdam.umraniye.bel.tr adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. İstihdam Merkezi ayrıca personel arayışında olan işletmeleri ve iş arayışında olan vatandaşları da bir araya getiriyor. İstihdam Merkezi’nin veri tabanında yer alan firmalar ve personel adayları buluşturularak, görüşmeleri sağlanıyor. Ayrıca sistemde yer alan adaylara kısa mesaj atılarak firmalarda, yapılacak mülakatlara katılmaları sağlanıyor.

Yaklaşık 3 Bin Kişiye İş İmkânı

Kurulduğu günden bugüne kadar büyük bir ilgi gören ve sağladığı istihdamlarla binlerce Ümraniyeli vatandaşın hayatına dokunan Ümraniye Belediyesi, bu yıl ilk kez bir istihdam fuarı düzenleyecek. İŞKUR ortaklığıyla “Burada iş Var!” sloganıyla düzenlenecek olan 1. Ümraniye İstihdam Fuarı’na farklı sektörlerden 90 işletme katılacak ve yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlanacak. Santral Etkinlik Alanı’nda kurulacak olan çadırda; sanayi, hizmet ve perakende sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalar iş arayışında olan vatandaşlarla buluşacak. Fuar alanında yer alacak konferans salonunda iş, firma ve meslek tanıtımları yapılarak, uzmanlar tarafından iş başvurusu ve mülakat teknikleri konusunda eğitimler verilecek. Üç gün sürecek olan 1. Ümraniye İstihdam Fuarı 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul edecek. Fuar, 9 Ocak’ta sona erecek.

Reklamı Geç